top of page

Irma De VriendtZoals zij geleefd heeft, eenvoudig en goed zo heeft zij ons verlaten

MEVROUW Irma De Vriendt

weduwe van Firmin Claeys

Zij werd geboren te Bassevelde op 10 april 1932 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 16 september 2015.

Lid van Vrije Bond van Gepensioneerden.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op DINSDAG 22 september 2015 om 10.30 uur in de aula van het crematorium Westlede te Lochristi gevolgd door de crematie en bijzetting in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats van Assenede omstreek 15.30 uur.

Samenkomst in het crematorium, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 10.15 uur.

Ma van: Daniël (†) en Judith DE WANNEMACKER - CLAEYS Marc en Georgette DIERICK - CLAEYS Carlos en Lisette DE CLERCQ - CLAEYS Meme van: Tom en Dominique DE WANNEMACKER - WYNANTS Marthe DE WANNEMACKER Nils DANNEELS Jean en Nathalie DELTOUR - DE WANNEMACKER Erik en Katia DE BOEVER - DIERICK Yasmin DE BOEVER Thomas DE BOEVER Davy en Katrien TETAERT - DIERICK Robbe TETAERT Britt TETAERT Koen en Vanessa VAN HEESVELDE - DE CLERCQ Chloë VAN HEESVELDE Guillaume VAN HEESVELDE Gaëtan VAN HEESVELDE Tom en Rebecca DE ROO - DE CLERCQ Hannelore DE ROO Geike DE ROO

Delen mee in hun verdriet:

haar broer, zus, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten

de families DE VRIENDT, CLAEYS, DE GRAEVE en VERWEIRE.

U kunt Irma een laatste groet brengen in het mortuarium aan het WZC Sint-Jozef, Leegstraat 17 te Assenede, zaterdag van 17.00 tot 18.00 uur.

bottom of page