Ivonne Bobelyn


Zoals een bloem haar kelk sluit na het laatste zonnelicht


zo ben je van ons heengegaan zo zacht, zo stil, zo vederlicht.

Door mooie herinneringen gesterkt nemen wij afscheid van

MEVROUW Ivonne Bobelyn

weduwe van de heer Robert Stockman

Zij werd geboren te Assenede op 16 mei 1927 en is overleden te Zomergem in het WZC Ons Zomerheem op 30 september 2015, omringd door haar kinderen en gesterkt door het Ziekensacrament.

Oud-bestuurslid van KVLV Assenede.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie op WOENSDAG 7 oktober 2015 om 11.00 uur in de parochiekerk van Sint-Petrus en Sint-Martinus te Assenede gevolgd door de bijzetting in de grafkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.40 uur.

Dit melden u:

haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen:

Marnix en Anne-Marie Stockman - Claeys Katja Stockman en Abdelaati Amyar Kurt en Katleen Van Hoecke - Stockman, Ibe, Kato Wanne en Katrijn Boidin - Stockman, Jitte, Uli Martin en Karine Stockman - De Keyzer Kristof en Liesbeth Vermeir - Stockman, Aline Hendrik Stockman en vriendin Brenda Erik en Regina Dossche - Stockman Donald en Nathalie Plasschaert - Dossche, Marie, Maurice, Emile Lieven en Sofie Dossche - De Waele, Alice, Stef, Anna Kristof en Majda Dossche - Hoste, Hannes, Emma, Lisa Frederik en Nathalie Dossche - Van De Velde, Amelie, Elodie, Quinten Roland en Lucrèce Cornelis - Stockman Elke Cornelis Nick Cornelis en vriendin Rebecca

haar broers, schoonzussen, neven en nichten

de families Bobelyn, Stockman en Bral.

#Assenede

© 2015-2021 FUNERALI.be