top of page

Edgard BraetEen minzaam man en goede vader aan wie we allen erg gehecht waren heeft ons verlaten. Daarom melden wij u met veel pijn het overlijden van

DE HEER

Edgard Braet

weduwnaar van Anna de Smet († 1973) echtgenoot van Cecile Mabesoone

Hij werd geboren te Sint-Laureins op 23 mei 1923 en is overleden te Sijsele in het AZ Alma op 6 februari 2016, gesterkt door het Ziekensacrament.

Lid van OKRA.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op VRIJDAG 12 februari 2016 om 11.00 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Sint-Laureins, gevolgd door de crematie en bijzetting in de grafkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.40 uur.

Dit melden u

zijn echtgenote Cecile Mabesoone

zijn kinderen Marcel en Claudine Steyaert - Braet Martin en Lucie Braet - De Vos

zijn kleinkinderen en achterkleinkinderen Kris en Eveline Cleppe - Steyaert Alixe, Félix Stijn en Nathalie Vercauteren - Steyaert Louise, Laurence Pieter en Catherine Wyffels - Steyaert Hannelore, Alexander Sarah Braet Céline Braet en Michaël Verniest

zijn zus, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten van de families Braet - Van Hollebeke, de Smet - Bonte, Mabesoone - Buyck.

Met dank aan het personeel van het AZ Alma campus Sijsele, Familiezorg en thuisverpleging Luc Vandevelde.

U kunt Edgard een laatste groet brengen in het Funerarium Heiveld (Buysse), Dorpsstraat 54 te Sint-Laureins, woensdag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page