Roger NeytJe was een rots in de branding en koerste recht door zee. Je trotseerde storm en golven alleen... je had de wind niet mee.

Omgeven door onze liefde is van ons heengegaan

DE HEER

Roger Neyt

weduwnaar van mevrouw Marie-Thérèse De Backer

Hij werd geboren te Gent op 14 augustus 1937 en is thuis te Assenede overleden op 21 april 2016, gesterkt door het gebed van de Kerk.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op WOENSDAG 27 april 2016 om 10.00 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede gevolgd door de crematie en bijzetting van de urne in het familiegraf.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.30 uur.

papa en pepe van Freddy en Marie-Claire Van Hecke - Neyt Jeroen Van Hecke en Nicky Vandaele Jolien Van Hecke en Sander Van Assel Paul en Marie-Christine Bisschop - Neyt Nick Bisschop Julie Bisschop

broer, schoonbroer en nonkel van André en Lutgarde Neyt - Thys, kinderen en kleinkinderen Emiel De Backer - Jeannine (†) Geerinckx - Marie-Louise Van Rysselberghe, kinderen en kleinkinderen Roni en Jeannine De Pauw - De Backer, kinderen en kleinkinderen Pierre en Bernice de Vries - De Backer en kinderen Henri (†) De Backer

de families Neyt, De Backer, Van Den Berghe en De Pauw.

Met dank aan zijn huisartsen, verpleegkundigen en aan dokters en personeel van het dagziekenhuis van AZ Alma te Sijsele.

U kunt Roger een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, maandag van 19.00 tot 20.00 uur en dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur.

CONDOLEREN

#Assenede