top of page

Irène BuysseNooit nog zal je door de tuin lopen, waar iedere bloem en iedere plant getuigden van jouw zorgzame hand. Nu gaat voor jou de hemeltuin open.

Zoals zij geleefd heeft, eenvoudig en goed, zo heeft zij ons verlaten

MEVROUW

Irène Buysse

weduwe van de heer Arthur Van Acker (+ 2004)

Zij werd geboren te Bassevelde op 2 augustus 1928 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 21 oktober 2016, gesterkt door het Ziekensacrament.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk van Assenede op DONDERDAG 27 oktober 2016 om 11.00 uur gevolgd door de bijzetting in het familiegraf op de gemeentelijke begraafplaats.

Uw deelname aan de offerande wordt aanzien als rouwgroet en condoleance.

U kunt Irène een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Dit melden u met diepe droefheid:

de kinderen en kleinkinderen van wijlen Maurice en Adrienne Dhaeze - Buysse Julien Buysse (†) - Alma Van Laere, kinderen en kleinkinderen Eric Buysse (†) - Bertha Van Acker, kinderen en kleinkinderen de kinderen en kleinkinderen van wijlen Albert en Irène Van Acker - De Vos

Prudent en Irma Gunderbeke - Van Acker, kinderen en kleinkinderen de kinderen en kleinkinderen van wijlen Maurice en Irène Van Acker - De Vos

de families Buysse, Van Acker, Stevens en Francke.

Met dank aan het personeel van WZC Sint-Jozef te Assenede voor de goede zorgen.

bottom of page