top of page

Peter MechelinckIn de bloei van zijn leven en met grootse plannen voor de toekomst is uit ons leven weggerukt

DE HEER

Peter Mechelinck

echtgenoot van Fabienne papa van Aaike

Hij werd geboren te Assenede op 13 december 1963 en is na een verkeersongeval met "zijne moto" overleden in Duitsland op 7 juli 2017. Zelfstandig slotenmaker. Ambulancier bij Brandweer Zone Centrum. Gepassioneerd motorrijder.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen van Peter op ZATERDAG 15 juli 2017 om 9.00 uur in de aula van crematorium Westlede te Lochristi. Na de crematie brengen we hem thuis in zijn vertrouwde omgeving. Motorrijders kunnen Peter begeleiden vanuit Assenede naar Westlede, afspraak om 8.00 uur aan het uitvaartcentrum, Stoepestraat 21 te Assenede. Voor de plechtigheid komen we samen aan het crematorium, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 8.45 uur.

echtgenoot van Fabienne Callebaut

papa van

Aaike Mechelinck

zoon en schoonzoon van Georges (†) en Ghislaine Mechelinck - Gilson Etienne (†) en Lea Callebaut - De Man

broer, schoonbroer en nonkel van Mieke MECHELINCK en kinderen Koen en Els MECHELINCK - DOBBELAERE en kinderen Wim MECHELINCK Chantal CALLEBAUT John en Rita CALLEBAUT - VAN MELCKEBEKE Gunther CALLEBAUT

Er is een afscheidsmoment op vrijdag 14 juli om 18.00 uur in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede.

bottom of page