top of page

Jerôme DobbelaereWe staan niet altijd stil bij het woord “samen”. Maar het is een groot gemis als “samen” uit je leven is.

Omringd door de beste zorgen van zijn dierbaren is zacht van ons heengegaan

DE HEER

Jerôme Dobbelaere

echtgenoot van mevrouw

Marie-Louise Roegies

Hij werd geboren te Boekhoute op 29 januari 1931 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 8 september 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op VRIJDAG 15 september 2017 om 11.00 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Boekhoute gevolgd door de crematie en neerzetting in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk, Boekhoutedorp, om 10.50 uur. Na de dienst is er in de kerk gelegenheid tot condoleren.

echtgenoot van Marie-Louise Roegies

pa en opa van Johan en Dorthy Lanckman - Dobbelaere Matthias en Amélie Schoutteten - Lanckman, Marie-Lou, Annaëlle, Léonore Anthonie en Charlotte Lanckman - Bolsius, Lucien Marc en Daisy Van Driessen - Dobbelaere Leonie Van Driessen en Nigel Van de Putte Marc en Daisy Dobbelaere - De Buck Simon Dobbelaere en Justine Wittoek Pieter Dobbelaere en Maxine Lynch

broer, schoonbroer en nonkel van Willy (†) en Vera Quivreux - Dobbelaere, kinderen en kleinkinderen Daniël en Yvette (†) Roegies - Claeyssens, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Edgard en Annita De Decker - Roegies, kinderen en kleinkinderen

De families Dobbelaere, Roegies, Coene en De Laender delen mee in hun verdriet.

Met dank aan zijn huisarts Dr. Ryckaert en het verplegend personeel van AZ Alma.

U kunt Jerôme een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 17.00 tot 18.00 uur en donderdag van 16.00 tot 17.00 uur.

bottom of page