top of page

René VernaeveDat ik eens moest gaan, wist ik, dat het morgen kon zijn, begreep ik, dat het vandaag is, heeft mij verrast.

Dankbaar om het lang en gelukkig samenzijn, maar diepbedroefd, nemen wij afscheid van

DE HEER

René Vernaeve

echtgenoot van mevrouw Rita Chalmet

Hij werd geboren te Evergem op 3 december 1936 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 21 oktober 2017.

Lid van curveballclub Ertvelde en Assenede.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op DONDERDAG 26 oktober 2017 om 10.00 uur in de aula van crematorium Westlede te Lochristi gevolgd door de crematie en de neerzetting in het columbarium op de begraafplaats van Assenede.

Samenkomst aan het crematorium, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 09.45 uur.

zijn echtgenote Rita Chalmet

zijn zussen, broer, schoonzussen, schoonbroer, neven en nichten Maurits (†) en Celina (†) Hebberecht - Vernaeve, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind Maurice (†) en Irène Vernaeve - De Buck, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Arsène (†) en Alma (†) Clemminck - Vernaeve, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Raymond (†) en Louise (†) Van De Walle - Vernaeve, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Germaine Vernaeve en zoon Lucien (†) en Margriet Moerman - Vernaeve, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Georges en Lidy Vernaeve - Ranschaert en zoon Daniël en Lea Van de Casserie - Chalmet, kinderen en kleinkinderen

De families Vernaeve, Chalmet, Van De Woestijne en Van Verdegem delen mee in hun verdriet.

Met dank aan zijn huisartsen en de buren voor de goede zorgen.

U kan René een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 15.00 tot 16.00 uur.

bottom of page