top of page

Irène De BrabanderBlinkende ogen, een liefdevolle glimlach. Zorgzaam, sterk en toch vol warmte. Een ster aan de hemel. Een ster in ons hart, voor altijd.

Na een leven in goedheid, vreugde en vriendschap is van ons heengegaan

MEVROUW

Irène De Brabander

weduwe van de heer

Kamiel Van den Bossche († 1992)

Zij werd geboren te Bassevelde op 9 augustus 1923 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 28 oktober 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op ZATERDAG 4 november 2017 om 11.00 uur in de O.-L.-V.-Hemelvaartkerk van Bassevelde gevolgd door de bijzetting in het familiegraf op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.30 uur.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen:

Alma (†) Van den Bossche - Arnold De Smet - Rosanna Van Leeuwe Geert en Katrien Van Damme - De Smet Bart en Elien Sallet - Van Damme Jonas Van Damme en vriendin Sien Delfien Van Damme en vriend Robin Dieter Van Damme en vriendin Yannick Jan en Nadine Muylaert - De Smet Jentel Muylaert Quinten Muylaert en vriendin Lisse Nico en Conny De Smet - De Rycke Jolien De Smet en vriend Gilles Yasmine De Smet

Firmin en Elvier Van den Bossche - Blondeel Pol en Marijke De Baets - Van den Bossche Celine De Baets en vriend Gert-Jan Charlotte De Baets Dirk en Ann Van de Voorde - Van den Bossche Pauline Van de Voorde

Agnes Van den Bossche Geert Neyt Guy en Sonja Pisman - Neyt Phaedra Pisman Wout Pisman

Ronald en Godelieve Van den Bossche - Dobbelaere Bart (†) Van den Bossche Wouter en Kim Van den Bossche - Van Landschoot Jade Van den Bossche Bent Van den Bossche Jasper en John Van den Bossche - Schoonbaert

haar neven en nichten.

Bijzondere dank aan het voltallige personeel van het tweede verdiep van WZC Sint-Jozef Assenede en aan haar huisarts.

U kan Irène een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur.

bottom of page