top of page

André ScheirDenk aan mij terug Maar niet in dagen van pijn en verdriet. Denk aan mij in de stralende zon Hoe ik was toen ik nog alles kon.

Een minzaam man en goede vader, aan wie we allen erg gehecht waren, heeft ons verlaten. Daarom melden wij u met veel pijn het overlijden van

DE HEER

André Scheir

weduwnaar van mevrouw

Jacqueline Detemmerman († 2006)

Hij werd geboren te Assenede op 13 juli 1938 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 10 december 2017, omringd door zijn kinderen.

Coiffeur van de Groenendijk.

De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben op ZATERDAG 16 december om 11.30 uur in de St.-Petrus en St.-Martinuskerk te Assenede.

De crematie te Lochristi en de bijzetting in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats volgen in familiekring.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 11.00 uur.

Op zondag 21 januari om 10.30 uur wordt in de St.-Petrus en St.-Martinuskerk te Assenede, ter nagedachtenis van de overledene en zijn familie, de eucharistie gevierd.

Dit melden u:

zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen:

Luc en Claudine VAN HOLLE - SCHEIR Jonas en Vicky Van Holle - De Sy, Victor Frederik en Marlies Sierens - Van Holle, Kobe, Seppe

Patrick SCHEIR Werner en Sabine BOCHAR - SCHEIR

zijn broer, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten: Julien en Paula SCHEIR - JANSSENS, kinderen en kleinkinderen Roger (†) en Paula SCHEIR - DE SMET, kinderen en kleinkind Archie en Cecile (†) VAN KERCKVOORDE - SCHEIR, kinderen en kleinkind Etienne (†) en Justine DETEMMERMAN - PAUWELS, kinderen en kleinkind Urbain DETEMMERMAN - José VERSTREPEN (†) - Mireille VAN DEN VEEGAETE, kinderen en kleinkinderen, Valentijn DETEMMERMAN, kinderen en kleinkinderen

De families SCHEIR, DETEMMERMAN, DE BUCK en COCQUYT.

Met dank aan zijn huisartsen Dr. De Smet en Dr. Van Petegem, thuisverpleging Marc en Freya en het personeel van AZ Alma te Eeklo.

U kan André een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 18.00 tot 19.00 uur en donderdag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page