top of page

Noël FranchoisBeetje bij beetje moesten wij je verlaten, wij konden niet zo goed meer met je praten, die blik, die stilte deed zo zeer, de papa en opa van vroeger was niet meer.

Na een ongelijke strijd, waarbij hij tot het laatste toe gevochten heeft, is van ons heengegaan

DE HEER

Noël Franchois

echtgenoot van mevrouw Rita Willems

Hij werd geboren te Alveringem op 18 december 1945 en is overleden in AZ Alma te Eeklo op 24 maart 2018.

Wij nodigen u uit om samen met ons, rond de urne, afscheid te nemen tijdens de uitvaartplechtigheid in de aula van crematorium Westlede, Smalle Heerweg 60 te Lochristi, op VRIJDAG 30 maart 2018 om 10.00 uur, gevolgd door de verstrooiing van de as op de strooiweide aldaar.

Samenkomst in de inkomhal van het crematorium om 9.45 uur.

Dit melden u:

zijn echtgenote Rita Willems

zijn kinderen en kleindochter Thierry en Chloe FRANCHOIS - KIM Serge en Busarin FRANCHOIS - INTASIAN Ada

zijn broers, schoonzussen, neven en nichten Hedwig en Margriet FRANCHOIS - PUYPE, kinderen en kleinkinderen Hedwige (†) FRANCHOIS, kinderen en kleinkinderen Etienne (†) FRANCHOIS Georges (†) FRANCHOIS, kinderen en kleinkinderen Nicole (†) FRANCHOIS, kinderen en kleinkinderen Albert (†) FRANCHOIS Walter en Ria FRANCHOIS - CANNAERT, kinderen en kleinkinderen Jacques en Christa FRANCHOIS - DE BAERE, kinderen en kleinkinderen Roger WILLEMS en vriendin Christiane, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind Gustaaf WILLEMS en vriendin Betty, kinderen en kleinkinderen Gratienne WILLEMS, kinderen en kleinkind.

Dank aan zijn huisarts Dr. Dhooge, aan de thuisverpleegkundigen

van Solidariteit voor het Gezin en aan de buren Tony en Rita voor

de goede zorgen.

U kan Noël een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 16.00 tot 17.00 uur.

bottom of page