top of page

André MechelinckEen goede vader kan nooit sterven, ook al is hij heengegaan. Er zijn veel herinneringen.

Bedroefd om de leegte die hij achterlaat, nemen wij afscheid van

DE HEER

André Mechelinck

echtgenoot van mevrouw Alice Cattoir

Hij werd geboren te Assenede op 28 juni 1930 en is overleden te Ertvelde in het WZC Ten Oudenvoorde op 6 januari 2019.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de gedachtenisviering in de parochiekerk van Ertvelde op ZATERDAG 12 januari 2019 om 11.00 uur, gevolgd door de neerzetting van de urne in de urnenkelder op de begraafplaats Engelenhof.

Samenkomst in de kerk om 10.50 uur. Er is gelegenheid tot condoleren na de plechtigheid.

zijn echtgenote Alice CATTOIR

zijn kinderen en kleinkinderen Luc en Isabelle MECHELINCK - VAN HIJFTE Lieselot en Frans MECHELINCK - BRUGGEMAN Sofie en Randy MECHELINCK - DYCK,  Carine en Marc MECHELINCK - DE HERTOGH Sofie en Thijs DE HERTOGH - VERHOEYEN, Elin en Arwen Sarah en Lennert DE HERTOGH - BOSMAN, Alice Maaike DE HERTOGH Marc en Kristien MECHELINCK - DE VOS Thijs MECHELINCK Lena MECHELINCK Marleen en Jan (†) MECHELINCK - BAFORT Nathan BAFORT Jonas BAFORTDelen mee in dit verdriet: zijn schoonzus, neven en nichten de families MECHELINCK, CATTOIR, DE DECKER en YSEBAERT.

CONDOLEREN

#Ertvelde

bottom of page