WAT MENSEN OVER FUNERALI VERTELLEN

Was u aanwezig op een uitvaart die door ons verzorgd werd of mochten wij het afscheid van uw dierbare regelen? Laat ons weten wat uw ervaringen zijn.

Nu alles een beetje op zijn plooi komt, we het leven terug in handen hebben en een plaatst vonden, om de mooiste herinneringen aan moeder te bewaren, wil ik jullie toch langs deze weg, nog eens een speciale dank toesturen voor de mooie uitvaart en de goeie begeleiding die we van en bij jullie kregen! Haar afscheid in intieme kring, was zo mooi, zo persoonlijk, zoals zij het altijd wilde. Dankjewel aan iedereen daar bij Funerali, jullie zijn een super team.

Dag Jan, Graag wil ik je nog eens bedanken voor je perfecte begeleiding bij het overlijden van ons ma en het oplossen van onze problemen met muziek en bijzetting. Ook een pluim voor je respectvolle medewerkers.

Mijn zus, ik en familie willen u graag nogmaals danken voor al hetgeen u voor ons heeft betekend de afgelopen week. Met uw perfect inlevingsvermogen heeft u ons, vanaf de dag van overlijden tot en met de begrafenis, op een uiterst efficiënte en serene manier begeleid met respect voor het kleinste detail maar ook voor de emoties.

 

U heeft vooral geluisterd, maar soms ook gewoon aangevoeld, wat moest of niet moest.
U was constant bereikbaar en volgde iedere vraag of twijfel heel snel op.
Een dienstverlening die de verwachtingen ver overschrijdt, maar die zo nodig is op momenten zoals deze.

Dankzij u en uw medewerkers kunnen we ons de begrafenis van ons mama herinneren als een mooi laatste eerbetoon. Alles was gewoon vlekkeloos.

Van harte bedankt om de afscheidsviering van mama in goede banen te leiden, door jullie prachtig werk hebben wij op een rustige manier kunnen afscheid nemen van ons mama.

 

Ook het afscheid op het kerkhof rond de urne werd op een serene manier begeleid samen met papa, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Nu alle drukte rond het overlijden van mijn schoonmoeder is weggeëbt, wil ik het niet nalaten om je nog eens persoonlijk bedanken voor het verzorgen van haar uitvaart. Jullie hebben er voor gezorgd dat we in alle rust en verdriet konden afscheid nemen van haar. Je dacht aan dingen die wij vergaten (zoals de gebedsteksten bij de kist en op de begraafplaats) en was 'onzichtbaar' zeer attent. Dank u daarvoor. 

Ik kreeg dan ook zeer veel positieve reacties over jou en je medewerkers.

Hopelijk hebben we uw diensten niet snel meer nodig, maar een volgende keer zal ik er zeker niet aan twijfelen terug beroep te doen op jullie.

Dank u voor de goede zorgen en begeleiding. Alles was en is perfect.

Mocht ik nog vragen hebben zal ik mij tot u wenden, waarvoor dank.

Beste, 

langs deze weg willen we u danken voor de serene begeleiding

van de begrafenisplechtigheid van wijlen mijn echtgenoot Rudi.

Nogmaals een zeer hartelijke dank voor de zeer verzorgde uitvaartdienst en alles eromheen vanwege gans de familie!

Hartelijk  dank  voor je herinneringsmail wat betreft de gedachtenisviering van o.m. mijn vader. Je had me dit al eerder doorgegeven maar ik weet dat jij -zorgvuldig als jullie allen zijn- ons daar zeker aan zou herinneren! 

Vandaag woonde ik de uitvaart bij van mijn schoonmoeder en ook namens mijn schoonfamilie mag ik jullie opnieuw feliciteren met de voortreffelijke dienstverlening en opvolging. Ik ben blij dat ik jullie heb aanbevolen…

Fijn weekend verder en wellicht nog tot later…

Wij willen U ook bedanken voor de perfecte dienstverlening bij de volledige afhandeling van de begrafenis van onze moeder en schoonmoeder.

Langs deze weg wil ik U mede namens mijn mama, papa en broer nogmaals heel hartelijk bedanken voor de uitstekende verzorging van de uitvaart van mijn pepe.

 

De manier waarop U ons de afgelopen week heeft begeleid was zeer rustgevend en vertrouwenwekkend. 

Het medeleven en de persoonlijke aandacht heeft U tot in de kleinste details bijzonder goed aangevoeld.

Mooi dat U uw werk op deze manier uitoefent, dat geeft voldoening.

 

Ik zal U bij iedereen aanraden waar het helaas nodig is.

Nogmaals hartelijk dank voor U inzet en die van U medewerkers.

Beste,

Bij deze wil ik U en Uw medewerkers bedanken voor de goede begeleiding en ondersteuning de afgelopen week en op de uitvaart van mijn ma.

Mag ik in naam van mijn zus en broer, je nogmaals hartelijk bedanken voor de verzorgde, kundige en professionele uitvaartzorg die je aanbiedt!

Beste,

 

Via deze weg wil ik je bedanken voor de onberispelijke service.

 

Je aanpak getuigt van een gedegen professionaliteit - je weet de dingen zeer kordaat aan te pakken zonder iemand het gevoel te geven dat hij gepusht wordt.

Je respecteert keuzes en laat mensen in hun waarde - niet aan velen gegeven.

Met dank voor de vlotte en volledige dienstverlening bij het regelen van de uitvaart van mijn (onze) moeder.

Goede middag

 

Graag willen wij jullie bedanken voor de goede service die het ganse team heeft geleverd bij het overlijden van mijn vader.

 

Graag willen wij jullie ook bedanken voor de goede zorgen aangaande het invullen van de papieren en alle hulp bij de administratie.

Eerst en vooral wil ik jou en je team in naam van mijn familie nogmaals bedanken voor het goede verloop van de begrafenis van mijn pepe zaterdag. Het was een mooie dienst, heel sereen en aangrijpend. Niets dan lof over jouw manier van werken!

Beste Jan en alle medewerkers, een dikke proficiat aan  u allen.
Uw beroeps-deskundigheid is onberispelijk, uw aandacht voor mensen met verdriet en zorg is super. U stond ons bij met raad en daad.
U was een onmisbaar team in moeilijke momenten. Jullie doen dit fantastisch.
Hou deze kwaliteit van werken goed vol, hoe moeilijk en zwaar dat elke dag is.
Nogmaals bedankt.

© 2015-2020 FUNERALI.be