top of page

Was u aanwezig op een uitvaart die door ons verzorgd werd of mochten wij het afscheid van uw dierbare regelen? Laat ons weten wat uw ervaringen zijn.

Dank je voor het respectvolle sereen afscheid van ons ma. In deze moeilijke tijden maken jullie er toch iets moois van met heel veel respect. Jullie zijn top als het goed is mag het ook gezegd worden. Oprecht dank je wel.

Eerst en vooral hartelijk bedankt voor de goede organisatie en live-stream verzorging van deze dienst die samen met de familie een heel intense, warme, persoonlijke en familiale opluistering kreeg.  Tevens hartelijke bedankt voor de foto en de aanlevering van de zeer mooie rouwkrans.

Is het mogelijk om de presentatie die werd afgespeeld op de uitvaart naar mij door te mailen? Ik heb wel die presentatie die ik naar u doorstuurde, maar de presentatie die jij hebt gemaakt was gewoon perfect.
Mijn zus had ook nog een vraag over de verschillende liedjes die werden gespeeld op de uitvaart. Kan je deze eens opsommen?
Het zou voor ons een heel mooi aandenken zijn van ons mama.

Nogmaals wil ik U en uw team bedanken voor wat jullie voor mijn mama hebben gedaan, met een uitvaart die voor ons zo emotioneel en mooi is geweest! Bedankt!

Namens onszelf en de familie proficiat voor de voorname, gestroomlijnde en fijn afgewerkte begrafenisplechtigheid. Ook uw suggestie voor de rouwmaaltijd was een voltreffer.
Bedankt en tot binnenkort voor de verdere afhandeling.

Vandaag mocht ik het laatste stukje van pepe ontvangen, mijn asbedeltje. Ik apprecieer het enorm dat jullie deze naar huis gebracht hebben. Dat betekent heel veel voor mij.

Deze mail stuur ik eigenlijk als bedanking voor  alles wat jullie gedaan hebben. En bovenal al het geduld dat jullie hadden met ons. Dankzij jullie konden we waardig afscheid nemen van mijn pepe.

1000x dank!

Bedankt om ons al deze documenten te bezorgen.

Bij deze willen wij u en uw team nog eens bedanken voor de goede service, de sereniteit en professionaliteit waar we konden op rekenen voor de mooie uitvaart van onze tante. Bedankt !

Heel veel dank voor de mooie woorden van Steven bij de uitvaartplechtigheid van Raymond. Het was in orde en ontroerend. Hartelijke groeten.

Nu hebben we even tijd om stil te staan bij de voorbije emotionele week, na de dood van mijn papa. Ik wil jullie enorm bedanken om ons zo goed te begeleiden in deze zware periode!
Alles was zoals we het wilden, zoals mijn papa zou gewild hebben.
Het was af: de rouwbrieven, de rouwkaarten, de dienst, de service, de vriendelijkheid, ... Het was top!!! Klasse! Stijlvol!
We waren onder de indruk.
Jullie hebben het zoveel draaglijker gemaakt voor ons.
Dankzij jullie heeft mijn papa een waardig mooi afscheid gekregen!
BEDANKT daarvoor!!! 

Bedankt om de link door te sturen het is mij nu gelukt om de uitvaart van Christiaan Goeminne te herbekijken. Met prachtige woorden van de mevrouw die de familie toesprak, prachtige emotionele muziek en  prachtige foto's erbij. Mooie herinneringen om voor altijd te bewaren echt bedankt dat ik dat nu ook kon meemaken. Groetjes en het beste voor iedereen.

Beste, ik wil jullie bedanken voor de mogelijkheid die ik had om de afscheidsdienst van Liliane De Keer online te volgen. Het was een heel verzorgde en mooie dienst, iedereen was goed verstaanbaar en het beeld en geluid waren zeer goed!

Nu alles een beetje op zijn plooi komt, we het leven terug in handen hebben en een plaatst vonden, om de mooiste herinneringen aan moeder te bewaren, wil ik jullie toch langs deze weg, nog eens een speciale dank toesturen voor de mooie uitvaart en de goeie begeleiding die we van en bij jullie kregen! Haar afscheid in intieme kring, was zo mooi, zo persoonlijk, zoals zij het altijd wilde. Dankjewel aan iedereen daar bij Funerali, jullie zijn een super team.

Beste Jan en alle medewerkers, een dikke proficiat aan  u allen.
Uw beroeps-deskundigheid is onberispelijk, uw aandacht voor mensen met verdriet en zorg is super. U stond ons bij met raad en daad.
U was een onmisbaar team in moeilijke momenten. Jullie doen dit fantastisch.
Hou deze kwaliteit van werken goed vol, hoe moeilijk en zwaar dat elke dag is.
Nogmaals bedankt.

Dag Jan, Graag wil ik je nog eens bedanken voor je perfecte begeleiding bij het overlijden van ons ma en het oplossen van onze problemen met muziek en bijzetting. Ook een pluim voor je respectvolle medewerkers.

Mijn zus, ik en familie willen u graag nogmaals danken voor al hetgeen u voor ons heeft betekend de afgelopen week. Met uw perfect inlevingsvermogen heeft u ons, vanaf de dag van overlijden tot en met de begrafenis, op een uiterst efficiënte en serene manier begeleid met respect voor het kleinste detail maar ook voor de emoties.

 

U heeft vooral geluisterd, maar soms ook gewoon aangevoeld, wat moest of niet moest.
U was constant bereikbaar en volgde iedere vraag of twijfel heel snel op.
Een dienstverlening die de verwachtingen ver overschrijdt, maar die zo nodig is op momenten zoals deze.

Dankzij u en uw medewerkers kunnen we ons de begrafenis van ons mama herinneren als een mooi laatste eerbetoon. Alles was gewoon vlekkeloos.

Van harte bedankt om de afscheidsviering van mama in goede banen te leiden, door jullie prachtig werk hebben wij op een rustige manier kunnen afscheid nemen van ons mama.

 

Ook het afscheid op het kerkhof rond de urne werd op een serene manier begeleid samen met papa, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Nu alle drukte rond het overlijden van mijn schoonmoeder is weggeëbt, wil ik het niet nalaten om je nog eens persoonlijk bedanken voor het verzorgen van haar uitvaart. Jullie hebben er voor gezorgd dat we in alle rust en verdriet konden afscheid nemen van haar. Je dacht aan dingen die wij vergaten (zoals de gebedsteksten bij de kist en op de begraafplaats) en was 'onzichtbaar' zeer attent. Dank u daarvoor. 

Ik kreeg dan ook zeer veel positieve reacties over jou en je medewerkers.

Hopelijk hebben we uw diensten niet snel meer nodig, maar een volgende keer zal ik er zeker niet aan twijfelen terug beroep te doen op jullie.

Dank u voor de goede zorgen en begeleiding. Alles was en is perfect.

Mocht ik nog vragen hebben zal ik mij tot u wenden, waarvoor dank.

Beste, 

langs deze weg willen we u danken voor de serene begeleiding

van de begrafenisplechtigheid van wijlen mijn echtgenoot Rudi.

Nogmaals een zeer hartelijke dank voor de zeer verzorgde uitvaartdienst en alles eromheen vanwege gans de familie!

Hartelijk  dank  voor je herinneringsmail wat betreft de gedachtenisviering van o.m. mijn vader. Je had me dit al eerder doorgegeven maar ik weet dat jij -zorgvuldig als jullie allen zijn- ons daar zeker aan zou herinneren! 

Vandaag woonde ik de uitvaart bij van mijn schoonmoeder en ook namens mijn schoonfamilie mag ik jullie opnieuw feliciteren met de voortreffelijke dienstverlening en opvolging. Ik ben blij dat ik jullie heb aanbevolen…

Fijn weekend verder en wellicht nog tot later…

Wij willen U ook bedanken voor de perfecte dienstverlening bij de volledige afhandeling van de begrafenis van onze moeder en schoonmoeder.

Langs deze weg wil ik U mede namens mijn mama, papa en broer nogmaals heel hartelijk bedanken voor de uitstekende verzorging van de uitvaart van mijn pepe.

 

De manier waarop U ons de afgelopen week heeft begeleid was zeer rustgevend en vertrouwenwekkend. 

Het medeleven en de persoonlijke aandacht heeft U tot in de kleinste details bijzonder goed aangevoeld.

Mooi dat U uw werk op deze manier uitoefent, dat geeft voldoening.

 

Ik zal U bij iedereen aanraden waar het helaas nodig is.

Nogmaals hartelijk dank voor U inzet en die van U medewerkers.

Beste,

Bij deze wil ik U en Uw medewerkers bedanken voor de goede begeleiding en ondersteuning de afgelopen week en op de uitvaart van mijn ma.

Mag ik in naam van mijn zus en broer, je nogmaals hartelijk bedanken voor de verzorgde, kundige en professionele uitvaartzorg die je aanbiedt!

Beste,

 

Via deze weg wil ik je bedanken voor de onberispelijke service.

 

Je aanpak getuigt van een gedegen professionaliteit - je weet de dingen zeer kordaat aan te pakken zonder iemand het gevoel te geven dat hij gepusht wordt.

Je respecteert keuzes en laat mensen in hun waarde - niet aan velen gegeven.

Met dank voor de vlotte en volledige dienstverlening bij het regelen van de uitvaart van mijn (onze) moeder.

Goede middag

 

Graag willen wij jullie bedanken voor de goede service die het ganse team heeft geleverd bij het overlijden van mijn vader.

 

Graag willen wij jullie ook bedanken voor de goede zorgen aangaande het invullen van de papieren en alle hulp bij de administratie.

Eerst en vooral wil ik jou en je team in naam van mijn familie nogmaals bedanken voor het goede verloop van de begrafenis van mijn pepe zaterdag. Het was een mooie dienst, heel sereen en aangrijpend. Niets dan lof over jouw manier van werken!

bottom of page