top of page
YD_FUNERALI_FINAL-21.jpg

Voor de uitvaart

 

Het persoonlijk gesprek

Het bespreken van de uitvaart kan zowel bij u aan huis of bij ons op kantoor. Aan de hand van dit persoonlijk gesprek zullen wij instaan voor de aangifte, melding en regeling van alle formaliteiten.

 

Ook de plechtigheid (kerkelijk of burgerlijk), uw bloemist, de koffietafel, drukker, begraafplaats, grafconcessie,… komen aan bod. Wij lichten voor u alle partijen in en zorgen voor de daarbij horende administratie.

 

Drukwerk

FUNERALI Uitvaartzorg beschikt over verschillende formules van rouwbrieven- en kaarten, die u kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

Aan familie, vrienden en kennissen die hun medeleven hebben betoond kunt u een aandenken aan de overledene geven. Meestal gebeurt dat door middel van een gedachtenisprentje. Het vermeldt de naam, de geboorte- en de sterfdatum van de overledene. Vaak staat er op de voorkant een foto van de overledene. Ook hier beschikken we over verschillende formules die volledig aanpasbaar zijn.

Ceremonie

De ceremonie is een belangrijk onderdeel van de volledige uitvaart. Op die dag moet immers alles naar wens verlopen. FUNERALI kiest bewust voor een dynamisch, professioneel team dat goed opgeleid is en er voor u zal zijn wanneer nodig.

bottom of page