top of page
YD_FUNERALI_FINAL-21.jpg

Voor de uitvaart

 

Het persoonlijk gesprek

Het bespreken van de uitvaart kan zowel bij u aan huis of bij ons op kantoor. Aan de hand van dit persoonlijk gesprek zullen wij instaan voor de aangifte, melding en regeling van alle formaliteiten.

 

Ook de plechtigheid (kerkelijk of burgerlijk), uw bloemist, de koffietafel, drukker, begraafplaats, grafconcessie,… komen aan bod. Wij lichten voor u alle partijen in en zorgen voor de daarbij horende administratie.

 

Drukwerk

Het is in de eerste plaats belangrijk om uw familieleden, vrienden en kennissen zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het overlijden en hen de gelegenheid te geven om de uitvaart bij te wonen of een bericht van deelneming te sturen. FUNERALI uitvaartzorg beschikt hierbij over verschillende formules van rouwbrieven, die u kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

 

Naast het versturen van rouwbrieven kunt u ook via ons een overlijdensbericht laten verschijnen in een krant. Op deze manier bent u zeker dat u niemand vergeet het overlijden te melden.

 

Aan familie, vrienden en kennissen die hun medeleven hebben betoond kunt u een aandenken aan de overledene geven. Meestal gebeurt dat door middel van een bidprentje. Het vermeldt de naam, de geboorte- en de sterfdatum van de overledene. Vaak staat er op de voorkant een foto van de overledene. Ook hier beschikken we over verschillende formules die volledig aanpasbaar zijn.

 

Grafkist en urne

Bij een overlijden dient er een kist gekozen te worden. Hierin zijn verschillende uitvoeringen mogelijk: eenvoudig, klassiek of modern en dit in verschillende houtsoorten.

 

Wij hebben steeds een groot aanbod van zowel kisten als urnen in onze toonzalen zodat u een passende keuze kan maken.

 
Ceremonie

De ceremonie is een belangrijk onderdeel van de volledige uitvaart. Op die dag moet immers alles naar wens verlopen. FUNERALI kiest bewust voor een dynamisch, professioneel team dat goed opgeleid is en er voor u zal zijn wanneer nodig.

Oog voor detail maakt dat de plechtigheid stijlvol, waardig en sereen verloopt maar ook tot in de puntjes verzorgd is.

bottom of page