top of page
YD_FUNERALI_FINAL-35.jpg

Na de uitvaart

 

Administratieve nazorg

De papierwinkel die op nabestaanden afkomt na een overlijden kan veel emoties oproepen. Zeker in een periode van rouw zijn gedachten ver weg van formulieren en belastingzaken.

 

Daarom staat uw uitvaartconsulent ook na de uitvaart voor u klaar met meer inlichtingen betreffende de wettelijke verplichtingen zoals erfenis en successierechten.

 

Wie er moet verwittigd worden na een overlijden is telkens anders. U krijgt gepast advies op maat en kan altijd terecht bij onze nazorgconsulent die u de nodige formulieren en inlichtingen verstrekt.

 

Grafzerken

Naast een correcte prijs is kwaliteit een belangrijke peiler voor een grafmonument, vermits graven tussen 10 en 100 jaar behouden blijven. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste verhouding aanbieden tussen prijs en kwaliteit én daarbij krijgt u de service die u van ons gewoon bent: een goede uitleg, een ruime keuze en correcte afspraken.

 

Bij FUNERALI bieden we u oplossingen aan voor zowel columbarium, urnengraf, urnenkelder, zandgraf (volle grond) als grafkelder.

 

Ook wie zijn uitvaart niet door FUNERALI liet verzorgen kan op dezelfde service rekenen bij de aankoop van een grafmonument.

 

U ontvangt steeds een gedetailleerde offerte met foto.

bottom of page