top of page

Onze dienstverlening

 

FUNERALI Uitvaartzorg & advies wil niet zomaar een uitvaartondernemer zijn. Door een persoonlijke aanpak, professionalisme en oog voor detail wilt het zich onderscheiden in zijn regio. Onze bijzondere aanpak wordt erg gewaardeerd tot ver buiten de eigen 'thuisgemeenten'.

 

Voor mensen die een uitvaart op maat wensen en voor hen die de garantie willen dat hun wensen en verlangens tot in detail worden uitgevoerd. Wij zijn uw uitvaartbegeleider die u helpt bij vragen, zorgen en problemen. 

 

Als u kiest voor FUNERALI Uitvaartzorg, kiest u voor een complete dienstverlening. Wij brengen administratief alles in orde
en ontzorgen u zodat u de tijd heeft om het verlies te verwerken op de manier die bij u past.

Wordt u geconfronteerd met een overlijden thuis? De overledene wordt door eigen personeel, met alle respect en waardigheid, thuis opgehaald en overgebracht naar een van onze eigen funeraria of naar een mortuarium naar uw keuze.

Bij aankomst in het funerarium of mortuarium wordt uw dierbare meteen verzorgd, dit is voor ons een erezaak en gebeurt volgens de kunsten van het vak. 

 

Op deze manier kan u in alle rust en sereniteit tijd nemen om persoonlijk afscheid te komen nemen van uw geliefde. Want wie verder leeft in het hart van anderen, is nooit echt weg. 

 

YD_FUNERALI_FINAL-32.jpg
YD_FUNERALI_FINAL-28.jpg
cirkel.jpg
bottom of page