top of page

Onze dienstverlening

 

FUNERALI uitvaartzorg & advies wil niet zomaar een begrafenisondernemer zijn. Door een persoonlijke aanpak, professionalisme en oog voor detail wilt het zich onderscheiden in zijn regio. Onze bijzondere aanpak wordt erg gewaardeerd tot ver buiten de eigen 'thuisgemeenten'.

 

Voor mensen die een vlekkeloze uitvaart wensen en voor hen die de garantie willen dat hun specifieke wensen en verlangens tot in detail worden uitgevoerd. Voor hen die een uitvaartverzorger willen die altijd klaarstaat. Niet alleen voor een uitstekende uitvoering, maar ook bij vragen en problemen.

 

Als u kiest voor FUNERALI uitvaartzorg, kiest u voor een complete dienstverlening. Wij zorgen dat administratief alles in orde is zodat u tijd heeft om te rouwen op de manier die bij u past.

 

Onze dienstverlening vangt aan lang voor de plechtigheid zelf. Allereerst kunt u steeds rekenen op onze wachtdienst. Dit wil zeggen dat er elke dag van het jaar, elk uur van de dag iemand voor u klaar staat. Eén telefoontje volstaat om een antwoord te krijgen op uw vragen.

 

Wordt u geconfronteerd met een overlijden thuis? De overledene wordt door eigen personeel, met alle respect en waardigheid, thuis opgehaald en overgebracht naar een van onze eigen funeraria of naar een mortuarium naar uw keuze.

 

De verzorging en opbaring van uw dierbare is voor ons een erezaak. De sleutelwoorden voor een goede opbaring zijn: ervaring, gespecialiseerde verzorgingsproducten, oog voor detail en vooral geduld. Wij weten immers dat u die laatste groet, die laatste aanraking of die laatste kus nog lang zal meedragen.

 

YD_FUNERALI_FINAL-32.jpg
YD_FUNERALI_FINAL-28.jpg
cirkel.jpg

FUNERALI uitvaartzorg is lid van Uitaartunie Vlaanderen en van Funebra. Deze zijn ontstaan uit de idee dat de uitvaartsector dreigt voorbij te gaan aan haar essentie.

 

Als uitvaartondernemer is de essentie van het beroep om een leidende hand aan te bieden aan diegenen die een beroep doen op de beroepskennis en ervaring van de uitvaartondernemer.

bottom of page