top of page

Roger Wytinck


Het verdriet bij je heengaan is groot, maar in ons hart blijf je verder leven.


Na een mooi en rijk gevuld leven is in stilte van ons heengegaan

DE HEER Roger Wytinck

zoon van wijlen Frans en Rachel Wytinck - Hillaert

Hij werd geboren te Ertvelde op 26 mei 1931 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 17 september 2015.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Ertvelde op WOENSDAG 23 september 2015 om 11.00 uur gevolgd door de crematie en neerzetting in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats Engelenhof.

De offerande wordt als blijk van deelneming aanvaard.

Dit melden u met droefheid:

zijn zussen en schoonbroers

Desideer en Elza Vander Vennet - Wytinck Cesar (†) en Anne Laure Wytinck - Steenbeke Valère en Irena Pauwels - Wytinck Hubert (†) en Maria De Vliegher - Wytinck Omer (†) en Cécile Wytinck - De Schinckel

zijn neven en nichten

Rudi en Christel Van der Vennet - De Bruycker en kinderen Kurt en Veronique Bouckaert - Wytinck Patrick en Carine Pauwels - Wauters, kinderen en kleinkinderen Freddy en Sabine Gaelens - Pauwels en kinderen Mario en Caroline Van Laere - De Vliegher en kind Gert en Conny Wytinck - Braeckman en kinderen

de families Wytinck, Hillaert en aanverwanten.

bottom of page