top of page

Diana Schuddinck


Ik schrijf haar naam, was ze maar hier


woorden in mijn hoofd tranen op papier...

MEVROUW

Diana Schuddinck

echtgenote van de heer Gentil Roegiers

Zij werd geboren te Gent op 30 mei 1947 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 23 oktober 2015.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op VRIJDAG 30 oktober 2015 om 10.00 uur gevolgd door de crematie en neerzetting in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Na de dienst is er in de kerk gelegenheid tot condoleren.

zij was het Dianeke van Gentil Roegiers

ma, meme en bontje van Serge en Hilde Simoens - Meyvaert Chloë Simoens en Simon De Meyer Sophie Simoens en Fons Goossens Louise Simoens

Patrick en Fabienne Andries - Simoens Kris en Yasmine De Cooman - Sachem, Emilio en Elena Diego en Sara Sachem - Bauters,  Inez Andries Bart Andries Debby Andries

Delen mee in hun verdriet: haar zussen, schoonbroers, neven en nichten de families Schuddinck, Roegiers, Degoedt en Coene.

Met dank aan dokters en personeel van de afdeling intensieve zorgen van het AZ Sint-Lucas en aan WGC De Sleep voor de goede zorgen.

U kan Diana een laatste groet brengen in het mortuarium van het AZ Sint-Lucas, Groenebriel 1 te Gent, maandag, dinsdag, woensdag van 9.30 tot 11.45 uur en van 13.30 tot 18.00 uur, zondag en donderdag van 9.30 tot 11.45 uur.

bottom of page