top of page

Juliette BaeteAchter je ligt een leven van werken en plicht en juist dat bepaalde in alles jouw gezicht.

Omgeven door onze liefde is van ons heengegaan

MEVROUW

Juliette Baete

weduwe van de heer Albert Bekaert

Zij werd geboren te Evergem op 1 april 1932 en is overleden te Gent op 19 november 2015, gesterkt door het gebed van de H. Kerk.

Lid van OKRA en KVLV.

We nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Ertvelde op DONDERDAG 26 november 2015 om 11.00 uur gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.30 uur.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen Dirk en Riet Bekaert - Van Bouchaute Eline Bekaert Marc en Isabelle Bekaert - Dhoore Rik en Evelyn Bekaert - Van De Vliet, Aiden Bert Bekaert en Danielle Buijtels Tom Bekaert Gilles Bekaert Freddy en Carine Van Speybroeck - Bekaert Sven en Liselotte Brenders - Van Praet, Liam, Elena Elien Van Speybroeck en Kenny De Wulf

haar zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten de families Baete, Bekaert, Wille en Van Vooren.

Met dank aan haar huisarts Dr. Jacobs, Dr. Botterman, haar buurvrouw Nathalie en allen die haar met zorg hebben omringd.

U kunt Juliette een laatste groet brengen in het mortuarium aan het WZC Ten Oudenvoorde, Hospitaalstraat 2 te Ertvelde, dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page