top of page

Joseph HuygheHerinner mij maar niet in sombere dagen. Herinner mij in stralende zon hoe ik was toen ik alles nog kon.

Zoals hij geleefd heeft, eenvoudig en goed zo heeft ons verlaten

DE HEER

Joseph Huyghe

echtgenoot van mevrouw Godelieve Poppe

Hij werd geboren te Sint-Laureins op 13 februari 1932 en is er overleden in RVT Sint-Jozef op 1 december 2015, gesterkt door het Ziekensacrament.

Landbouwer op rust.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen in de parochiekerk van Sint-Laureins op DINSDAG 8 december 2015 om 11.00 uur gevolgd door de neerzetting in de grafkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Na de dienst is er in de kerk gelegenheid tot condoleren.

Dit melden u met droefheid:

zijn echtgenote Godelieve Poppe

zijn kinderen en kleinkinderen

Luc en Kathleen Huyghe - Maenhout Jolien Huyghe en Adriaan Strubbe Cédric Huyghe Koen en Annick Huyghe - Van Menen Dieter Huyghe en vriendin

zijn zussen, schoonzussen, schoonbroers, neven en nichten

Herman (†) en Monique Huyghe - Blondeel, kinderen en kleinkinderen Arsène (†) en Lisette Huyghe - Van Den Hemel, kinderen en kleinkinderen Alice Huyghe, zuster van ‘t Geloof Noël en Yvonne Schoonackers - Huyghe, kinderen en kleinkinderen Edith Poppe Corneel Poppe en Jeannine Van Poelvoorde, kinderen en kleinkinderen

De families HUYGHE, POPPE, DESUTTER en VANHECKE.

Met dank aan zijn huisarts, het personeel van RVT Sint-Jozef te Sint-Laureins en van PC Sint-Jan te Eeklo voor de goede zorngen.

U kunt Joseph een laatste groet brengen in het funerarium Heiveld (Buysse), Dorpsstraat 54 te Sint-Laureins, zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur en maandag van 16.30 tot 17.00 uur.

bottom of page