top of page

Hilda De Naeyer


Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach van herinneringen.


Met liefde heb jij voor ons geleefd met dankbaarheid laten wij je nu gaan

MEVROUW Hilda De Naeyer

weduwe van de heer Achiel De Smet

Zij werd geboren te Evergem op 29 september 1931 en is overleden te Bassevelde in het WZC Sint-Bernardus op 25 december 2015, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op ZATERDAG 2 januari 2016 om 11.00 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Boekhoute gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder.

Na de dienst is er in de kerk gelegenheid tot condoleren.

mama en oma van Stefaan en Lieve De Smet - Clabout Peter en Veerle De Smet - Dieleman Silke, Thijs, Linde Filip en Annemie Van Zele - De Smet Sybe, Febe Marc en Els De Brabander - De Smet Marthe, Floor, Sien, Tobe Michaël en Sabien De Smet - Verhulst Solange, Lenie

zus en schoonzus van E.Z. Yvonne (†) De Naeyer Marcel en Leona (†) De Naeyer - Meersschaert Lucien en Christiane De Naeyer - Bonte Richard en Lisette De Naeyer - Van de Kauter Astère (†) en Maria De Backer - De Smet Godelieve De Smet, Zuster van Sint-Vincentius a Paulo E.H. Jozef (†) De Smet André (†) en Paula Van Driessen - De Smet Georges en Lea Geirnaerdt - De Smet Hugo en Mia De Smet - Goethals

en hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen

De families De Naeyer, De Smet, Martens en Dessomviele delen mee in hun verdriet.

Warme dank aan allen die haar met vriendschap en zorg hebben omringd.

U kan Hilda een laatste groet brengen in het mortuarium van het WZC Sint-Jozef, Leegstraat 17 te Assenede, woensdag van 16.00 tot 17.00 uur.

bottom of page