top of page

Robert Van Vooren


Alles leeft in tijd zo is het bestaan. Komen en gaan zaaien en maaien de eeuwigheid ingaan. Alles heeft zijn tijd. (naar Prediker)


Met liefde heeft hij voor ons geleefd, met liefde en dankbaarheid nemen wij nu afscheid van

DE HEER

Robert Van Vooren

echtgenoot van mevrouw Denise Welvaert

Hij werd geboren te Ertvelde op 16 september 1939 en is thuis overleden op 16 januari 2016, omringd door zijn dierbaren en gesterkt door het Ziekensacrament.

Lid van OKRA. Lid van de Landelijke Gilde. Lid van het parochiaal zangkoor. Lid van de parochieploeg. Acoliet in Ertvelde.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie op ZATERDAG 23 januari 2016 om 11.00 uur in de parochiekerk van O.L.V. Hemelvaart te Ertvelde waarna we hem te rusten leggen op de begraafplaats Engelenhof.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.30 uur.

Dit melden u:

zijn echtgenote Denise Welvaert

zijn kinderen en kleinkinderen Johan en Hilde Van Vooren - Geirnaert Donaat, Vincent Dirk Van Vooren Gwendolien, Katinka Gerrit en Wheng Van Vooren - Paredes Tim, Kenneth & Jolien, Andy Joris en Kathy Van Vooren - Berloo Catharina, Kelly Frank Van Vooren en vriendin Nick, Stef, Floor Ronny en Sabine Van Vooren - Berloo Robben, Femke, Milan Kurt en Sabine Boelens - Van Vooren Xander, Lennard Bruno en Anja Berloo - Van Vooren zijn broer, zus, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten de families Van Vooren, Welvaert, Van de Walle en Caboor.

Commenti


bottom of page