top of page

Rosa Haertjens


Ik heb mijn mama niet verloren, daarvoor gaf ze mij te veel.


Wat zij mij zei, dat blijf ik horen, van wat ik ben is zij een deel.

Wij vinden moeilijk de woorden om te zeggen wat in ons omgaatnu onze lieve echtgenote, mama en meme gestorven is

MEVROUW

Rosa Haertjens

echtgenote van de heer Gerard Van Beveren

Zij werd geboren te Assenede op 22 september 1936 en is overleden te Sijsele in het AZ Alma op 18 februari 2016. gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om met ons afscheid te nemen op DONDERDAG 25 februari 2016 om 11.00 uur in de parochiekerk van Ertvelde, gevolgd door de crematie en neerzetting in de urnenkelder op de begraafplaats Engelenhof.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.40 uur.

echtgenote van Gerard Van Beveren

mama, meme en meteken van Ronny en Rita Deman - Van Beveren Filip en Evy Claeys - Borgonjon, Iluna, Lyano Andy en Ana Borgonjon - Morais Veloso Madeira Andy Deman Luc en Anita Van Beveren - Van Laere Joeri en Wendy Van Beveren - Blomme Dirk en Lieve Hebberecht - Van Beveren Kevin en Charléne Van Hootegem - Hebberecht Annie Van Beveren Kenneth Genbrugge Kjell en Joke Genbrugge - Waelput Lennert Genbrugge Gert-Jan Genbrugge

Delen mee in hun verdriet: haar zussen, broers, schoonbroers, schoonzussen, haar neven en nichten de families Haertjens, Van Beveren, Van Goethem en Van de Moere.

Met dank aan haar huisarts Paul Nachtegaele, het Wit-Gele Kruis en Gezinszorg.

U kan Rosa een laatste groet brengen in het mortuarium van het WZC Sint-Jozef, Leegstraat 17 te Assenede, dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur.

bottom of page