top of page

Maurice DhondtAfscheid nemen is met dankbare handen alle mooie herinneringen meedragen die we hebben aan

DE HEER

Maurice Dhondt

weduwnaar van mevrouw Angèle Bruggeman echtgenoot van mevrouw Maria Beyaert

Hij werd geboren te Zaffelare op 15 november 1926 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 13 maart 2016, gesterkt door het Ziekensacrament.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben op ZATERDAG 19 maart 2016 om 11.00 uur in de O.L.V.-Hemelvaartkerk van Ertvelde gevolgd door de crematie en neerzetting in het columbarium op de begraafplaats Engelenhof.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.40 uur.

Dit melden u:

zijn echtgenote

Maria Beyaert

zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen

Patrick en Linda Dhondt - Wuytack Chris en Katrien Dhondt - Deguelle, Kiano, Iliana Sven (†) Dhondt Nick (†) Dhondt Ronnie en Hilda Van Coillie - Dhondt Jonas Van Coillie Johnnie Van Coillie en vriendin Eva Jolenta Van Coillie

zijn schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten Robert en Fernanda Beyaert - Christiaens, kinderen en kleinkinderen Jozef en Adrienne (†) Beyaert - Meirlaen, kinderen en kleinkinderen André (†) en Agnes (†) Beyaert - De Baets, kinderen en kleinkinderen Georges en Marcella Van Driessche - Beyaert, kinderen en kleinkinderen Madeleine Beyaert

de families Dhondt, Beyaert, De Bruyne en Vercruysse.

bottom of page