top of page

Rolanda BonteBlinkende ogen, een liefdevolle glimlach. Zorgzaam, sterk en toch vol warmte. Een ster aan de hemel, een ster in ons hart, voor altijd.

In de gezegende leeftijd van 82 jaar overleed onze lieve ma, oma, meme en meet

MEVROUW

Rolanda Bonte

weduwe van de heer Georges Van Hecke

Zij werd geboren te Adegem op 17 augustus 1933 en is thuis te Assenede overleden op 15 maart 2016, omringd door haar dierbaren en gesterkt door het gebed van de Kerk.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen in de parochiekerk van Assenede op ZATERDAG 19 maart 2016 om 9.30 uur.

Na de crematie volgt de bijzetting van de urne in het familiegraf op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.10 uur.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen

Eddy en Rosanna Van Kerrebroeck - Van Hecke Manuella Bruggeman en kinderen Bianca Bruggeman Charles (†) en Linda Schauwbroeck - Van Hecke Mario en Sabine De Rop - De Rycke en kinderen Martin en Enrichetta De Rycke - Fontana en kinderen Marijn en Sofie De Rycke - Lijssens Dirk en Kelly De Rycke - Wellens en kinderen Joris en Annie Campe - Van Hecke Danny en Marouchka Hamerlinck - Campe en kinderen Wesley Campe, vriendin Veronique en kinderen Jurgen en Sabrina Laureyns - Campe en kinderen Bjorn Campe, vriendin Kelly en kinderen Anoushka (†) Nanoushka (†) Romain en Sabine Van Hecke - Bunck Kristof en Ilona Van Hecke - De Meyere en kinderen Angelique en Bernd Van Hecke - Osch en kinderen Evelien en Ken Van Hecke - De Vlieger Daniël en Marleen Dubrulle - Van Hecke Ignace Mussche en vriendin Jill Angelique Mussche, vriend en dochter Giovanni en Monica Boute - Mussche en dochter Rudy (†) Van Hecke Patrick en Sonja Andries - Van Hecke Frederik en Kimberly Dierickx - Wille Thomas en Stephanie De Dapper - Dierickx en zoon Jan en Andrea Sonck - Van Hecke Wesley en Melissa Villeneuve - Sonck en kinderen Romina Sonck Dylan (†) Sonck Jaak en Ingrid Organe - Van Hecke Butch en Jolien Blauwers - Decraecker en kinderen Dimitri Decraecker Danny en Nicole Gauwberg - Van Hecke Selly Gauwberg Shauny Gauwberg Sendy Gauwberg Tyron Gauwberg Dirk en Berlinda Baerbier - Van Hecke Jonas en Kimberly De Scheemaecker - Baerbier Niels en Nathalie Baerbier - Van Hulle Jonas (†) Baerbier

de families Bonte, Van Hecke, Roelandts en Cocquyt.

bottom of page