top of page

Juliette DebosscherAan allen bij wie ik vriendschap heb mogen ervaren, laat mij voortleven in uw herinnering.

Je leven moeten we loslaten je herinneringen houden we stevig vast

MEVROUW

Juliette Debosscher

weduwe van de heer Oscar De Ridder

Zij werd geboren te Gent op 1 november 1931 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 17 juli 2016.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op Zaterdag 23 juli 2016 om 9.00 uur in de aula van het crematorium Westlede te Lochristi, gevolgd door de crematie en bijzetting in de urnenkelder op de begraafplaats van Merelbeke.

Samenkomst aan het crematorium, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 8.50 uur.

Dit melden u:

haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen

Viviane (†) De Ridder Anja Nico, Ilyana, Yanaïka Lindsay & Erik, Bryan, Alyona Eddy en Nadine De Ridder - De Witte Wesley & Ann, Mauro, Orrel Wendy & Kenneth, Gauthier Kelly & Bart, Maité, Amély Freddy (†) De Ridder Dirk en Catharina De Ridder - Stevens Peter (†) De Ridder Thayissa Kiana Marleen De Ridder Joyce & Pieterjan, Idoya, Sybe de families Debosscher, De Ridder, De Clercq en Van der Meersschaut.

Met dank aan dokters en personeel van WZC Sint-Vincentius Kaprijke voor de goede zorgen.

bottom of page