top of page

Cecile Thys


Blinkende ogen, een liefdevolle glimlach. Zorgzaam, sterk en toch vol warmte. Een ster aan de hemel. Een ster in ons hart, voor altijd.


Na een leven van toewijding en zorg voor allen die haar lief waren is, omringd door haar kinderen, zacht ingeslapen

MEVROUW

Cecile Thys

weduwe van de heer Theophiel Van Hulle

Zij werd geboren te Sint-Laureins op 11 april 1936 en is overleden in het AZ Alma Eeklo op 18 juli 2016, gesterkt door het Ziekensacrament.

Lid van OKRA Oosteeklo en Ertvelde.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op Zaterdag 23 juli 2016 om 11.00 uur tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Ertvelde, gevolgd door de bijzetting in de grafkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Na de dienst is er in de kerk gelegenheid tot condoleren. Samenkomst aan de kerk om 10.45 uur.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen en kleinkinderen Danny en Martine Martens - Van Hulle Jarno en Mauro Gerrit en Isabelle Van Hulle - de Baets Lore en Thibo

haar broers, zus, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten Albert (†) en Lisette Cauwels - Thys, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Carlos en Cecile (†) Thys - Van Thuyne, kinderen en kleinkinderen Wilfried en Jeannette Thys - Fonteyne, kinderen en kleinkinderen Kamiel (†) en Adrienne (†) Van Hulle - De Pauw, kinderen en kleinkinderen Gerard en Anna Van Hulle - Van Heirzele, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Cyriel (†) en Claudine (†) Van Hulle - Roegiers, kinderen en kleinkinderen Leon (†) en Anna (†) Vander Sluys - Van Hulle Willy (†) en Agnes (†) Van Hulle - Van Beveren, kinderen en kleinkinderen

de families Thys, Van Hulle, Cromheecke en Wittoeck.

Met dank aan haar huisarts Edgard Willems, het Wit-Gele Kruis, Familiezorg

en het personeel van AZ Alma te Eeklo. U kunt Cecile een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur.

bottom of page