top of page

Denise Braeckman


Jouw sterven is zo moeilijk te verwerken. Wij hadden je nog zoveel te zeggen nog zoveel dingen uit te leggen maar wij weten, er komt een keer dan zien wij elkander weer.


Onverwacht moeten wij afscheid nemen van onze lieve ma en meet

MEVROUW

Denise Braeckman

weduwe van de heer Oscar De Puydt († 1993)

Zij werd geboren te Gent op 24 maart 1929 en is plots thuis overleden te Kluizen op 8 augustus 2016.

Lid van Ziekenzorg.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Kluizen op ZATERDAG 13 augustus 2016 om 11.00 uur gevolgd door de bijzetting in de grafkelder op de gemeentelijke begraafplaats. Samenkomst aan de kerk om 10.50 uur. Na de dienst is er gelegenheid tot condoleren.

ma, meet, meme en oma van

Germain en Rita De Puydt - De Kock Johan en Rita (†) De Maertelaere - De Puydt Jochen De Maertelaere Quinten, Rhune Sven en Christoph De Maertelaere - Van Hoorebeke Marnix en Ria Willems - De Puydt Bjorn en Evy Meyvaert - Willems Xylian Freddy De Puydt

Louis en Germaine Braeckman - Van Steenberghe, kinderen en kleinkind (†) Gerard (†) en Eliana Braeckman - Thienpond, kinderen en kleinkinderen Petrus (†) en Maria (†) Switzynck - De Puydt, kinderen en kleinkinderen Edgard (†) en Pharahilde (†) Fermont - De Puydt en zoon Henri (†) en Martha (†) Switzynck - De Puydt, kinderen, klein- en acherkleinkinderen

de families Braeckman, De Puydt, Bovijn en Jolie.

Met dank aan haar huisarts Dr. De Praeter en aan thuisverpleegsters Ann, Leentje en Tania voor de goede zorgen. U kunt Denise een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, donderdag van 17.00 tot 18.00 uur.

bottom of page