top of page

Arlette Steyaert


“Als tranen een trap konden bouwen en herinneringen een brug, dan klommen we de hemel in en brachten je terug…”


Onverwacht moeten wij afscheid nemen van

MEVROUW

Arlette Steyaert

echtgenote van de heer Achiel Argyl

Zij werd geboren te Gent op 6 mei 1956 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 6 oktober 2016.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op DONDERDAG 13 oktober 2016 om 9.30 uur in de aula van afscheidscentrum Westlede te Lochristi, waarna we haar te rusten leggen op de Westerbegraafplaats te Gent.

Samenkomst aan het afscheidscentrum, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 9.15 uur.

echtgenote van Achiel Argyl

zus, schoonzus en tante van Gerard Steyaert - Sabine De Grote en kinderen Mario en Carmen Janssens - Osorio en kinderen Marc en Clementine Duytschaever - Argyl Jeannine Argyl, kinderen en kleinkinderen Patricia Argyl - Erwin De Coster, kinderen en kleinkinderen Marc en Anita Vandenbrande - Argyl, kinderen en kleinkinderen Didier en Anouschka Verspeelt - Argyl en kinderen David en Mireille Argyl - Pien en kinderen

meter van Laurens Johnny Gianni

U kunt Arlette een laatste groet brengen in het mortuarium van het AZ Sint-Lucas, Groenebriel 1 te Gent, zaterdag, maandag en dinsdag van 9.30 tot 11.45 uur en van 13.30 tot 18.00 uur, zondag en woensdag van 9.30 tot 11.45 uur.


bottom of page