top of page

Marie-Louise De Weweire


Je handen hebben voor ons gewerkt. Je hart heeft voor ons geklopt. Je ogen hebben ons tot het laatst gezocht.


Je leven moeten we loslaten onze herinneringen houden we stevig vast

MEVROUW

Marie-Louise De Weweire

Zij werd geboren te Assenede op 7 april 1948 en is thuis te Assenede overleden op 8 oktober 2016, gesterkt door het Ziekensacrament en omringd door haar dierbaren.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op ZATERDAG 15 oktober 2016 om 10.00 uur, gevolgd door de crematie en neerzetting van de urne in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats. Samenkomst aan de kerk om 9.50 uur. Na de dienst is er in de kerk gelegenheid tot condoleren.

Op zondag 20 november om 10.30 uur wordt in de voornoemde kerk ter intentie van de overledene en haar familie de eucharistie gevierd.

mama en oma van Steven en Carla Vyncke - Van Wienendaele Mathias Liam zus, schoonzus en tante van Paul en Monique De Paepe - De Weweire Michiel Pieter Marcel en Bea Standaert - De Weweire Karel & Nele en zonen Filip & Griet en dochters Willem & Saskia en zonen Hubert en Bernice De Weweire - Van Loo Sofie & Steven Luc en Martine Cattoir - De Weweire Jo & Katilyne en dochter vriendin van Freddy Versprille Een bijzondere dank aan allen die haar de laatste weken met warme zorg hebben bijgestaan.

U kan Wies een laatste groet brengen in het Funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 15.00 tot 16.00 uur en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur.

bottom of page