top of page

Octaaf Genbrugge


Je hield van de natuur omdat je je fel verbonden voelde met al de wonderen die er zich dag na dag, seizoen na seizoen, jaar na jaar voltrekken.


Na een leven van toewijding en zorg voor allen die hem lief waren is zacht ingeslapen

DE HEER

Octaaf Genbrugge

echtgenoot van mevrouw Hilda Wauters

Hij werd geboren te Sint-Kruis-Winkel op 1 juni 1938 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 6 december 2016.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen in de aula van crematorium Westlede te Lochristi op MAANDAG 12 december 2016 om 10.30 uur gevolgd door de crematie en neerzetting van de urne in het columbarium op de begraafplaats van Ertvelde.

Samenkomst aan het crematorium, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 10.20 uur.

Dit melden u met droefheid:

zijn echtgenote Hilda Wauters

zijn kinderen en kleinkinderen Dirk Genbrugge en Andrea De Decker Evi Genbrugge en vriend Keano Jelle Genbrugge Kathleen Genbrugge en Wim Vangampelaere Joyce De Zutter en vriend Georges Jolien De Zutter en vriend Kevin

zijn zus, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten Gustaaf en Julia Van Hoecke - Genbrugge, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen Etienne en Bernice Wauters - Van Den Bussche, kinderen en kleinkinderen Lucien (†) Van Rumst - Diane Wauters - Alfons Vioen, kinderen en kleinkinderen Arsène en Jacuelijne Wauters - Ryckbosch, kinderen en kleinkinderen

de families Genbrugge, Wauters , Van De Velde en Buysse.

Met dank aan WZC Sint-Jozef te Assenede voor de goede zorgen.

bottom of page