top of page

Madeleine De Meulenaere


Afscheid nemen is met dankbare handen weemoedig meedragen al wat waard is om niet te vergeten...


Onverwacht moeten wij afscheid nemen van onze lieve ma, moeder en meme

MEVROUW

Madeleine De Meulenaere

weduwe van de heer Victor Hamerlinck

Zij werd geboren te Sint-Kruis-Winkel op 30 januari 1929 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 30 december 2016.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen

Ria Hamerlinck Nele Raman en Steven Bekaert Mats, Stef Annelore Raman en Kevin De Jaegher Mila, Juul Greet Hamerlinck en Jan De Vrieze Kristof De Vrieze en Annelies Somnel Lotte, Merel Frederik De Vrieze en Lies Pynaert Saar, Stan Anita Hamerlinck en Erwin Van den Hauwe Elien Van den Hauwe en Tim De Bruycker Senne, Isa Stefanie Van den Hauwe en Pim Van de Walle Ward, Felien Mathias Van den Hauwe en Sofie Boelens Arsène Hamerlinck en Christa De Bruyne Kim Meersschaut Mieke Meersschaut en Tino De Baets Shauny, Keano, Renske Lucien Hamerlinck en Hilde Van Boxstael Geoffrey Hamerlinck en Sandra Devos Kiara Hilde Hamerlinck en Luc Goethals Stijn Goethals en Sarah Van Hecke

haar pleegzoon

Kurt Claeys en Ruth Ketels Noah, Julie, Aurélie

haar zus, schoonzus, neven en nichten

Julia De Meulenaere en André (†) Lybaert, kinderen en kleinkinderen René (†) Hamerlinck en Yvonne (†) Van Hecke, kinderen en kleinkinderen Gerard (†) Hamerlinck en Suzanne De Waele, kinderen, klein- en achterkleinkinderen

de families De Meulenaere, Hamerlinck, Genbrugge en Goethals.

Volgens haar uitdrukkelijke wens heeft de plechtigheid in intieme kring plaatsgevonden en werd haar urne bijgezet in de familiegrafkelder te Sint-Kruis-Winkel.

bottom of page