top of page

Albert Moens


Als het lichaam niet meer wil en het leven wordt een lijden kan men dankbaar zijn dat God het komt bevrijden.


Na een leven van werk, plicht, vreugde en vriendschap is van ons heengegaan

DE HEER

Albert Moens

echtgenoot van mevrouw Cecile Boone

Hij werd geboren te Oosteeklo op 10 november 1939 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 12 januari 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

Lid van de Landelijke Gilde. Lid van OKRA.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op DONDERDAG 19 januari 2017 om 11.00 uur gevolgd door de crematie en neerzetting in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.40 uur.

Dit melden u met droefheid:

zijn echtgenote Cecile Boone

zijn kinderen en kleinkinderen Kurt en Sofie Moens - Van Eesvelde Martha Jacob Isaac Rudi en Katrien Buysse - Moens Jonas Jolien

zijn schoonzus, schoonbroer, neven en nichten Louis (†) en Anna Moens - Van Hecke, kinderen en kleinkind Julien (†) en Godelieve (†) Criel - Moens Maurice (†) en Irma (†) Steyaert - Boone, kinderen en kleinkinderen André (†) en Emma (†) Boone - Steyaert, kinderen en kleinkind Maurits Boone

de families Moens, Boone, Buysse en Everaert

Met dank aan Zusters, personeel en vrijwilligers van het WZC Sint-Jozef en zijn huisarts Paul Nachtegaele voor de goede zorgen.

U kunt Albert een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur en woensdag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page