top of page

Margriet MaenhautEen mens verliest niet graag iets ook al is het maar een aansteker, ‘n bril of pen. Kun je nagaan wat er gebeurt als hij een mens verliest... Toon Hermans

Je leven moeten we loslaten je herinneringen houden we stevig vast

MEVROUW

Margriet Maenhaut

weduwe van de heer Remy Claeys († 1989)

Zij werd geboren te Zomergem op 19 december 1926 en is overleden te Eeklo in het AZ Alma op 6 februari 2017.

Lid van Ziekenzorg.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op VRIJDAG 10 februari om 11.00 uur in de parochiekerk van Sint-Laureins, gevolgd door de crematie en bijzetting van de urne in het familiegraf op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst in de kerk om 10.45 uur.

Uw deelname aan de offerande wordt als blijk van deelneming aanvaard.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen Marc en Lieve Claeys - D’Hooge Heidi Claeys en Jean Coremans Laila, Freya, Felicia Joachim Claeys en Jana Van Rie Christiaan en Marie-Louise Buysse - Claeys Myrtille Buysse en Koen Verhasselt Rando Buysse en Tine Boelens Sem, Finn Luc en Marleen Sierens - Claeys Kelly Sierens en Stefan Vandeputte Rube, Gaëtane Yannick Sierens en Anthony De Smet Noémie, Dany en Marianne Haegeman - Claeys Djengo Haegeman en Rozelien Kerkckaert Leslie Haegeman en Wim Naert Laurence, Cédric

haar broer, schoonzus, neven en nichten

de families Maenhaut, Claeys, Martens en Verstringe.

Met dank aan Dr. André Vanhauwenhuyse, dokters en personeel van afdeling geriatrie van het AZ Alma en het team van thuisverpleging Luc Vandevelde voor de goede zorgen.

U kan Margriet een laatste groet brengen in het funerarium Heiveld (Buysse), Dorpsstraat 54 te Sint-Laureins, woensdag van 15.00 tot 16.00 uur en donderdag van 16.30 tot 17.30 uur.

bottom of page