top of page

Margriet GysselsHand in hand zijn we gegaan tot aan de drempel moegestreden, maar omringd door ons allen ben je moedig en rustig weggegleden.

Diep bedroefd om het afscheid worden wij stil bij het heengaan van

MEVROUW

Margriet Gyssels

weduwe van de heer Marcel Van Quekelberghe

Zij werd geboren te Waarschoot op 13 december 1927 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 14 februari 2017, gesterkt door het Sacrament van de Ziekenzalving.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben op ZATERDAG 18 februari 2017 om 9.30 uur in de Sint-Christoffelkerk van Evergem-Centrum gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats van Evergem.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.10 uur.

mama van: Antoine en Marie-Christine Gevaert - Van Quekelberghe Julien en Greta Van Quekelberghe - Criel Ludwine Van Quekelberghe Andy en Machteld Neyt - Van Quekelberghe

meme van: Jan en Mieke Calmeyn - Gevaert, Jarno en Timon Wim en Joke Kets - Gevaert, Stien, Wiebe en Douwe Koen en Hilde Gevaert - Stevens, Klaas en Toon Frederik en Nathalie Versluys - Van Quekelberghe, Emmelie, Simon en Elien Steven en Lien Van Quekelberghe - Van Den Bulcke, Arwen, Wout en Janne David en Ann Van Quekelberghe - Acke, Emma en Jef Geoffrey en Talisa Dhuyvetters - versluys en Arto Jonathan en Justine Dhuyvetters - Tansens en Basil Olivier en Jantien Neyt - Dhondt, Ariana en ° Tim en Justine De Schuytter - Neyt, Mathis, Lionel en °

delen mee in hun verdriet: haar zussen, broer, schoonzussen en schoonbroers. __

Met dank aan het personeel van WZC De Morgenster te Sijsele, dokter Gantois en haar 2 zusters Van Liefde. Mede dank aan het personeel en zusters van WZC Sint-Jozef te Assenede en dokter Balcaen. U kan Margriet een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur.

bottom of page