top of page

Alma VernaeveHaar stoel blijft leeg. Haar stem zal zwijgen. Groot is de leegte die zij achterlaat. Mooi zijn de herinneringen die blijven.

Na een mooi en rijk gevuld leven is in stilte van ons heengegaan

MEVROUW

Alma Vernaeve

weduwe van de heer Arsène Clemminck

levensgezellin van de heer Gerard De Scheemaeker

Zij werd geboren te Evergem op 24 oktober 1929 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 15 februari 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben op WOENSDAG 22 februari 2017 om 11.00 uur in de parochiekerk van Ertvelde gevolgd door de crematie en inzetting van de urne in het columbarium op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.40 uur.

mama van Georges en Greta Clemminck - Miserez Eric en Carine Clemminck - Slock François en Marleen Caethoven - Clemminck

meme en bomma van David en Sandra Verbeke - Clemminck, Brecht en Bram Marino en Ann De Rocker - Clemminck, Mika, Maxim, Matthias & vriendin Joke en partner en kinderen Joris CLEMMINCK en vriendin Mario en Nathalie Slock - ClemmincK, Inke en Britt Monika Clemminck, Robbe en Arne Stijn en Elien De Baets - Clemminck en Lies Steven en Deborah Caethoven - Druon, Lars, Thor en Lizz

De families Vernaeve, Van de Woestyne, Clemminck en De Beuf delen mee in hun verdriet.

Met dank aan dokters en personeel van palliatieve zorgen AZ Sint-Lucas.

U kan Alma een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, zaterdag van 17.00 tot 18.00 uur en maandag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page