top of page

Denise De ConinckZwaar werden de dagen en lang duurde de nacht. Hoe moeilijk is het vechten bij het ontbreken van de kracht. Maar ondanks het verlies, van de strijd om het leven, heb je ons een heel stuk geluk, en ontzettend veel liefde gegeven.

Dankbaar om het lang en gelukkig samenzijn, maar diepbedroefd, nemen wij afscheid van

MEVROUW

Denise De Coninck

weduwe van de heer Roger Haes († 1996)

Zij werd geboren te Bassevelde op 31 december 1926 en is overleden te Sijsele in het AZ Alma op 24 maart 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op DONDERDAG 30 maart 2017 om 10.00 uur in de parochiekerk van Bassevelde gevolgd door de crematie en bijzetting in het familiegraf op de oude begraafplaats aldaar.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.45 uur.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen José en Annita Haes - Buysse

haar kleinkinderen Tom en Ellen Haes - Bogaert

haar achterkleinkinderen Maité Esmée

haar broer, schoonzus, neven en nichten Kamiel (†) en Martha (†) Van Vlaenderen - De Coninck, kinderen, klein- en achterkleinkinderen Maurits (†) en Ivonne (†) Van De Walle - De Coninck en kinderen Marcel (†) en Yvonne (†) De Coninck - Buysse kinderen, klein- en achterkleinkinderen Arsene en Paula De Coninck - Vercauter, kinderen, kleinkinderen, 

de families De Coninck, Haes, Buysse en Van Vlaenderen.

Met dank aan haar huisartsen Dr. Bondarenko en Dr. Dhooge en het personeel van WZC Sint-Bernardus te Bassevelde.

U kunt Denise een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, maandag van 18.00 tot 19.00 uur.

bottom of page