top of page

Audette LareuAan allen bij wie ik vriendschap heb mogen ervaren laat mij voortleven in uw herinnering.

Niet onverwacht, maar wel te vroeg moeten wij afscheid nemen van

MEVROUW

Audette Lareu

weduwe van de heer Leonard Heye

Zij werd geboren te Ertvelde op 15 mei 1940 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 28 februari 2017.

zus, schoonzus en tante van Julien (†) Dooms Lucien (†) Dooms Gerard (†) en Elza (†) Van Vooren - Heye, kinderen en kleinkinderen Julien en Margriet (†) Droesbeke - Heye Raymond (†) Heye Oscar (†) en Amanda Saey - Heye, kinderen en kleinkinderen André (†) en Andrea Dusslier - Heye en kinderen (†) Oscar (†) en Denise Heye - Exsteyl, kinderen en kleinkinderen Etienne en Leona Van Durme - Heye, kinderen en kleinkinderen

als een tante voor Joris en Marleen Van Hamme - De Taeye, kinderen en kleinkinderen

We namen in intieme kring afscheid van Audette in de aula van Funerali te Assenede op ZATERDAG 4 maart 2017 om 12.00 uur gevolgd door de crematie en bijzetting van de urne in de familiegrafkelder op de begraafplaats van Ertvelde.

bottom of page