top of page

Etienne NeytEn als ik dood ben, treur dan niet. Ik ben niet echt dood moet je weten. Het is mijn lichaam dat ik achterliet. Dood ben ik pas, als jij me bent vergeten.

Je leven moeten we loslaten je herinneringen houden we stevig vast

DE HEER

Etienne Neyt

echtgenoot van mevrouw Jenny Antheunis

Hij werd geboren in Assenede op 8 september 1939 en is er thuis overleden op 21 april 2017, gesterkt door het Ziekensacrament. Lid van Wandelclub De Trekvogels. Ere-Brandweerman Assenede

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op ZATERDAG 29 april 2017 om 10.00 uur.

Na de crematie brengen we zijn urne thuis in zijn vertrouwde omgeving.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.40 uur.

De familie ontvangt liever geen bloemen. Wie dat wenst kan een bijdrage doen aan OMM Straatkinderen Lubum - Erik Meert op BE84 4358 0341 0159 met mededeling “nagedachtenis Etienne Neyt”.

echtgenoot van Jenny Antheunis

pa en pepe van Brigitte en Rudy Neyt - Willems Rutger en Eva Alec Ina Caro Kurt en Sandra Neyt - Witte Yelle broer, schoonbroer en nonkel van Herwig en Laurette Pinnoo - Neyt, kinderen en kleinkinderen Saïd en Arlette Azouar - Neyt en zoon (†) Noël en Regina Neyt - Maes Robert en Lutgarde Antheunis - De Pauw, dochter (†) en zoon Cyriel en Christiane Antheunis - Hoornaert, kinderen en kleinkinderen Roger en Erika Van Ooteghem - Antheunis, kinderen en kleinkinderen

De families Neyt, Antheunis, Danneels en Depuydt delen mee in hun verdriet.

Met dank aan dokters en personeel van het UZ Gent, huisarts Dr. Verstringe en aan het team van Katleen Dhert voor de goede zorgen.

U kan Etienne een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 18.00 tot 19.00 uur en donderdag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page