top of page

Jules WelvaertNooit vragen, nooit klagen, zijn pijn in stilte dragen, zijn handen hebben voor ons gewerkt, zijn hart heeft voor ons geklopt, zijn ogen hebben ons tot het laatste gezocht.

Een minzaam man en goede vader, aan wie we allen erg gehecht waren, heeft ons verlaten. Daarom melden wij u met veel pijn het overlijden van

DE HEER

Jules Welvaert

echtgenoot van mevrouw Celina Lohman

Hij werd geboren te Sint-Laureins op 14 december 1930 en is er overleden in WZC Sint-Jozef op 14 mei 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Sint-Laureins op ZATERDAG 20 mei om 10.00 uur, gevolgd door de crematie en neerzetting in het columbarium op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.40 uur.

Dit melden u met droefheid

zijn echtgenote Celina Lohman

zijn kinderen Carlos Welvaert en Linda Plasschaert Arnold en Els Welvaert - De Clercq

zijn klein- en achterkleinkinderen Michel Welvaert en Lotte Temmerman Juliette Devy en Emmy Depauw - Welvaert Renée, Evy Immesoete Benny Immesoete

zijn broer, zus, schoonbroers, schoonzussen zijn neven en nichten de families Welvaert, Lohman, Bruggeman en Nobus.

Met dank aan zijn huisarts Jan Lybaert, personeel en vrijwilligers van het WZC Sint-Jozef te Sint-Laureins.

U kan Jules een laatste groet brengen in het Funerarium Buysse, Dorpsstraat 54 te Sint-Laureins, woensdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur.

bottom of page