top of page

Anna StandaertBedroefd delen wij u mee dat na een liefdevol en arbeidzaam leven van ons is heengegaan, onze zorgzame moeder, grootmoeder en overgrootmoeder

MEVROUW

Anna Standaert

weduwe van de heer Henri Haertjens

Zij werd geboren te Boekhoute op 5 maart 1927 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 5 juni 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen zal plaatshebben op VRIJDAG 9 juni 2017 om 10.00 uur in de Heilig Kruiskerk te Boekhoute gevolgd door de bijzetting in de grafkelder op de gemeentelijke begraafplaats. Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.40 uur.

haar kinderen Etienne en Ingrid Haertjens - Lippens Paul en Bianca Haertjens - Fossen

haar klein- en achterkleinkinderen Steven en Ellen Ghysens - Haertjens, haar metekind Kiet Michiel Haertjens Ruben en Stephanie Maenhout - Haertjens, haar metekind Jesse Andy en Stefanie Haertjens - De Wulf Joren Karel en Kimberly Haeck - Haertjens

haar broer, schoonzus, neven en nichten Gerard (†) en Emma (†) Moens - Standaert André en Ria Standaert - Minnebo Theophiel (†) en Celina (†) Van de Walle - Haertjens Maurice (†) en Martha (†) Haertjens - Van Goethem Maurice (†) en Madeleine (†) Goethals - Haertjens Arthur (†) en Margaretha (†) Haertjens - Roets Theoduul (†) en Gabriiëlle (†) Claeys - Haertjens Marcel (†) en Margaretha (†) Thysebaert - Haertjens

en hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen

haar schoolvriendin Mariette Meulebroeck

de families Standaert, Haertjens, De Rijcke en Pieters.

Met dank aan het Wit-Gele Kruis, huisartsenpraktijk Boekhoute, haar kinesist Wim Van de Voorde, zusters en personeel van WZC Sint-Jozef te Assenede en aan E.Z. Elise in het bijzonder.

U kan Anna een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, donderdag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page