top of page

Maurice MoensJe hield van de natuur. Niet zozeer omdat je daarin jouw brood - ons brood - verdiende, maar omdat je je fel verbonden voelde met al de wonderen die er zich dag na dag, seizoen na seizoen, jaar na jaar voltrekken…

Omringd door de beste zorgen van zijn dierbaren is zacht van ons weggegleden

DE HEER

Maurice Moens

echtgenoot van mevrouw Ghislaine De Ridder

Hij werd geboren te Oosteeklo op 3 juni 1932 en is thuis te Assenede overleden op 12 juni 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Assenede op VRIJDAG 16 juni 2017 om 10.00 uur gevolgd door de crematie en neerzetting in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.40 uur.

echtgenoot van Ghislaine De Ridder

pa van Hendrik en Ludwina Lippens - Moens Robert en Katrien Scheire - Moens

pepe van Sven en Emmy Van de Kerckhove - Lippens Maxime * Elise Gaelle Jurgen en Jana Claeys - Lippens Liam

broer, schoonbroer en nonkel van Achiel en Denise De Kock - Moens, kinderen en kleinkinderen Freddy en Blanche Van De Wiele - De Ridder

De families Moens, De Ridder, Vlaeminck en Vereecken delen mee in hun verdriet.

Met dank aan zijn kleindochters Emmy en Jana voor de goede zorgen, Dr. Cammaert, Dr. Thienpont en kinesisten Christiana en Simon.

U kan Maurice een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, donderdag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page