top of page

Rolf LatzJe was de goedheid zelve en wou altijd voor iedereen alles geven. Je nam het leven zoals het kwam maar was toch liever wat langer gebleven.

Na een leven in vreugde en veel vriendschap is onverwacht van ons heengegaan

DE HEER

Rolf Latz

echtgenoot van mevrouw Annita De Vleesschauwer

Hij werd geboren te Marl (Duitsland) op 2 april 1951 en is overleden in het UZ te Gent op 10 juli 2017.

Op ZATERDAG 15 juli 2017 om 13.00 uur nemen wij in de aula van crematorium Westlede afscheid van Rolf. Wij nodigen u uit nog een laatste maal rond zijn urne samen te zijn en dankbaar terug te blikken op zijn leven.

Samenkomst aan het crematorium, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 12.45 uur.

echtgenoot van Annita De Vleesschauwer

pa, opa en daddy van Sylvia en Wim Latz - Van Heesvelde Jelle Van Heesvelde Sandra en Farah Latz - Geerts

trouwe vriend van Pasjah (†) & Emiel

broer, schoonbroer en nonkel van Karl-Heinz (†) Latz - Monika en Heinz Bauer en zoon Walter (†) Latz Willy (†) en Jeaninne De Vleesschauwer - Penin kind en kleinkinderen Wilfried en Gisèle De Vleesschauwer - De Baere kinderen en kleinkind Marnix en Rita Stevens - De Vleesschauwer kinderen en kleinkinderen Lionel en Christianne (†) Bauwens - De Vleesschauwer kinderen en kleinkinderen Johan en Greta Babijn - De Vleesschauwer Roland en Sonja (†) De Vleesschauwer - Van Weynsberge en zoon Sigfried en Monique De Vleesschauwer - van Vliet Patrick De Vleesschauwer en kinderen Moniek De Meester

U kan Rolf een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur.

bottom of page