top of page

Antoine De MaertelaereDat ik eens moest gaan, wist ik, dat het morgen kon zijn, begreep ik, dat het vandaag is, heeft mij verrast.

Na een mooi en rijk gevuld leven is in stilte van ons heengegaan

DE HEER

Antoine De Maertelaere

weduwnaar van mevrouw

Marggriet D'haeze († 1989)

Hij werd geboren te Kaprijke op 25 mei 1932 en is overleden te Assenede in het WZC Sint-Jozef op 29 juli 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

Op ZATERDAG 5 augustus 2017 om 13.30 uur nemen wij in de aula van crematorium Westlede afscheid van Antoine. Wij nodigen u uit een laatste maal rond zijn urne samen te zijn en dankbaar terug te blikken op zijn leven.

Aansluitend begeleiden wij hem naar de begraafplaats van Assenede.

Samenkomst aan het crematorium, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 13.15 uur.

Dit melden u met droefheid:

zijn vriendin Juliette Bombelyn

zijn kinderen en kleinkinderen Johan De Maertelaere Wendy De Maertelaere Nancy De Maertelaere Patrick en Joke Hanquet - De Maertelaere Cedric en Els Hanquet - De Raeve Mauro, Mylow Gauthier en Nathalie Hanquet - Dauby Noémie, Katho Tom en Stefanie De Vogelaere - Goetry Elise

zijn broer, schoonzussen, neven en nichten Julien (†) en Marie-Louise (†) De Maertelaere - Lemeire, kinderen en kleinkinderen Willy en Lutgarde Moens - De Pré, kinderen en kleinkinderen Johan (†) en Maria Moens - De Scheenmaker, kinderen en kleinkinderen

de families De Maertelaere, Lacayse, Moens en Bombelyn.

Met dank aan zijn huisarts, zusters en personeel van het WZC Sint-Jozef te Assenede en in het bijzonder aan Willy en Carine Van Der Burght - De Maet voor de goede zorgen.

bottom of page