top of page

Yvonne LemaHeer God, gij zond mij als boerin op deze wereld om te zaaien en te maaien en ik heb het gedaan in het licht van Uw goedheid en ik ben er gelukkig door geweest. (F. Timmermans)

Totaal onverwacht moeten wij afscheid nemen van

MEVROUW

Yvonne Lema

echtgenote van de heer

Laurent Van de Velde

Zij werd geboren te Ruiselede op 8 augustus 1941 en is overleden te Gent in het AZ Sint-Lucas op 2 augustus 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben op WOENSDAG 9 augustus 2017 om 11.00 uur in de kerk van Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming te Ertvelde gevolgd door de bijzetting in de grafkelder op de begraafplaats van Oosteeklo.

Samenkomst aan de kerk, Markt te Ertvelde, met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.40 uur.

Dit melden u met droefheid:

haar echtgenoot Laurent Van de Velde haar kinderen en kleinkinderen Luc en Sylvie Van de Velde - De Craene Jordy Henk en Ria Degrande - Van de Velde Arne Elise

haar zus, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten Antoine en Marie-Louise Van Der Vennet - Lema, kinderen en kleinkinderen E.Z. Brigitte Van de Velde Egide en Martine Van de Velde - Van De Ginste, kinderen en kleinkind Urbain en Rita Van de Velde - Meersman, kinderen en kleinkinderen Harold en Margriet Coene - Van de Velde, kinderen en kleinkinderen Walter en Edith Van Hyfte - Van de Velde, kinderen en kleinkinderen Stefaan en Sonia Van de Velde - Simons en kinderen

de families Lema, Van de velde, Deneweth en Pattyn.

Met dank aan het verplegend personeel van Intensieve Zorgen van het AZ Sint-Lucas te Gent.

U kunt Yvonne een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur.

bottom of page