top of page

Clement WillemsMijn taak is af, mijn werk volbracht. Mijn levensavond neigt ten nacht. Ik zal met blij verlangen, mijn loon uit Gods hand ontvangen. Guido Gezelle.

Verdriet en dankbaarheid gaan samen nu wij afscheid nemen van ons pa en opa

DE HEER

Clement Willems

echtgenoot van mevrouw Bernadette Plaetinck (†)

Hij werd geboren te Ertvelde op 8 april 1928 en is er thuis overleden op 27 augustus 2017, omringd door zijn kinderen en gesterkt door het Ziekensacrament.

Mede-stichter en zaakvoerder Biscuiterie Willems. Gewezen schatbewaarder Kerkfabriek O.L.V.-Hemelvaart Ertvelde. Ere-Schepen gemeente Evergem. Oud-voorzitter OCMW Ertvelde. Oud-voorzitter CVP Ertvelde.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie op ZATERDAG 2 september 2017 om 11.00 uur in de parochiekerk van O.-L.-Vrouw Hemelvaart te Ertvelde gevolgd door de crematie en bijzetting van de urne in de familiegrafkelder.

Samenkomst met gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 10.30 uur.

Dit melden u:

zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen

Edgard en Lily Willems - Fiems Tom en Emmelie, Mathis Eline en Ortwin, Camille, Alix Ann-Sofie en Stephaan, Rune

Chris en Lieve Willems - Bonte Eduardo en Nelleke, Lewis

Johan en Marianne Willems - Baecke Joke en Brecht, Ella, Marie Els en Christoph, Martha, Clara Gertjan en Marieke Ruben en Joke

Hilde Willems (†)

Paul Willems en Heidi Mylemans Anton en Sophie

Jef en Lieve Sercu - Willems Ine Arne

Erik en Rozana Willems - De Jesus Allison Valentine Millena

Veerle Willems Brechje en Olivier Robbe en Veerle Kato Jerke

zijn schoonzussen, schoonbroer, neven en nichten Felix (†) en Maria Willems - Plaetinck, kinderen en kleinkinderen Arthur (†) en Anny Willems - Ridel, kinderen en kleinkind Jozef en Mieke Plaetinck - Heyrman, kinderen en kleinkinderen

de families Willems en Plaetinck.

U kunt Clement een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, donderdag van 18.00 tot 19.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur.

bottom of page