top of page

Marina ImpeIk ben moe na een lange reis… Al wat ik vraag is een rustige slaap en dromen van hen die ik liefheb.

Na een ongelijke strijd, waarbij zij tot het laatste toe gevochten heeft is van ons heengegaan

MEVROUW

Marina Impe

echtgenote van de heer Mark Van Poucke

Zij werd geboren te St-Quentin (Frankrijk) op 20 januari 1963 en is thuis overleden te Rieme op 14 oktober 2017, omringd door haar dierbaren.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen op ZATERDAG 21 oktober 2017 om 12.30 uur in de aula van crematorium Westlede te Lochristi gevolgd door de crematie en asverstrooiing op weide A daar.

Samenkomst aan het crematorium, Smalle Heerweg 60 te Lochristi om 12.15 uur.

echtgenote van Mark Van Poucke

ma en oma van Michael en Claudia Dirckx - Fraeye Gauthier, Noëmie, Nolan, Livio Youri Meert Patsy en Caroline Van Poucke - Eliat-Eliat dochter van Marcel (†) en Odette Impe - Van Hee

zus, tweelingzus, schoonzus en tante van Ronny en Carine Bussens - Impe, kinderen en kleinkinderen Danny en Annouskca Van Loo - Impe, kinderen en kleinkinderen Marc en Monique Taets - Van Poucke, kinderen en kleinkinderen Denis Van Poucke, kinderen en kleinkinderen Jacky (†) en Marleen Schollen - Van Poucke, kinderen en kleinkinderen Paul en Nadine Notte - Van Poucke, kinderen en kleinkinderen.

Met dank aan haar huisarts Lieve Nachtegaele, thuisverpleegster Laurence Isselée en haar team.

U kan Marina een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, woensdag van 14.00 tot 15.00 uur en donderdag van 18.00 tot 19.00 uur.

bottom of page