top of page

Theophilus LippensLangzaam ben je moegestreden, stilletjes van ons weggegaan, maar je grote inzet en levensblijheid zullen ons steeds voor ogen blijven staan.

Na een ongelijke strijd, waarbij hij tot het laatste toe gevochten heeft is van ons heengegaa

DE HEER

Theophiel Lippens

echtgenoot van mevrouw Irene Scheir

Hij werd geboren te Boekhoute op 2 oktober 1928 en is godvruchtig overleden te Eeklo in het AZ Alma op 14 november 2017, gesterkt door het Ziekensacrament.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben op MAANDAG 20 november 2017 om 10.00 uur in de parochiekerk van Ertvelde, gevolgd door de crematie te Lochristi en de neerzetting in de urnenkelder op de gemeentelijke begraafplaats Engelenhof.

Samenkomst aan de kerk met gelegenheid tot condoleren vanaf 9.45 uur.

Dit melden u met droefheid:

Irene Scheir zijn echtgenote

Hendrik en Ludwine Lippens - Moens Sven en Emmy Van de Kerckhove - Lippens Maxime (†) Elise Gaelle Jurgen en Jana Claeys - Lippens Liam

Marc en Caroline Criel - Lippens Steven en Sofie Criel - Neyt Emma David en Magalie Criel - Verpaele Stephan en Carine Lippens - Speeckaert Wouter Lippens Robin en Inge Vanderstraeten - Lippens

Annelies Lippens zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen

de families LIPPENS, SCHEIR, VEREECKE en STEYAERT.

Speciale dank aan zijn huisarts Dr. Van Hoecke, geriater Dr. De Koninck en het voltallige personeel van AZ Alma te Eeklo.

U kan Theo een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur.

bottom of page