top of page

Adrienne SierensAls alles is bereikt, als alles is volbracht, is het leven goed voor mij geweest. Ik leef nu terug bij wie ik lief had.

MEVROUW

Adrienne Sierens

weduwe van de heer Omer Genbrugge († 2002)

Zij werd geboren te Oosteeklo op 13 mei 1925 en is godvruchtig overleden in het WZC Ave Maria te Sleidinge op 6 februari 2018, begeleid door de gebeden van de kerk.

De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk O.-L.-V.- ten Hemel Opgenomen te Ertvelde op ZATERDAG 10 februari 2018 om 11 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats Engelenhof.

Samenkomst aan de kerk om 10.50 uur. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.

Dit melden u met droefheid:

haar kinderen Walter en Chris SEGERS - GENBRUGGE Peter en Christine RAMAUT - GENBRUGGE

haar klein- en achterkleinkinderen Steven en Tiffany SEGERS - THIERENS Sander Emma Stijn en Tessa SEGERS - MAJOR Emmanuel en Heike TOPSIDELIS - RAMAUT Tore en Sarah RAMAUT - VANHOORNE Arthur Rosalie

haar schoonzus, neven en nichten Julien (†) en Irène (†) SIERENS - VERSTRAETE, kinderen, klein - en achterkleinkinderen Lucien (†) en Astrid SIERENS - VERZEE, kinderen, klein - en achterkleinkinderen

De families SIERENS, GENBRUGGE, NEYT en VERHAEGHE.

Dank aan haar huisarts Luc Uyttendaele en aan Eerwaarde Heer Roeland,

de zusters en het voltallig personeel van WZC Ave Maria.

U kan Adrienne een laatste groet brengen in het funerarium van Huis De Neve, Stoepestraat 21 te Assenede, vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur.

bottom of page