top of page

Prosper HelderweirtSterven doe je niet ineens, maar af en toe ‘n beetje en alle beetjes die je stierf, ‘t is vreemd, maar die vergeet je, het is je dikwijls zelfs ontgaan, je zegt ik ben wat moe, maar op ’n keer dan ben je aan je laatste beetje toe. T. Hermans

Omgeven door onze liefde is van ons heengegaan

DE HEER

Prosper Helderweirt

Hij werd geboren te Zelzate op 12 januari 1930 en is overleden in het AZ Sint-Lucas te Gent op 9 februari 2018.

De plechtige uitvaartliturgie heeft plaats gehad in beperkte familiekring in de Sint-Antoniuskerk te Zelzate-West, gevolgd door de bijzetting in het familiegraf op de gemeentelijke begraafplaats.

Dit melden u met diepe droefheid:

zijn dochter en schoonzoon Roland en Rita De Ridder - Helderweirt

zijn klein- en achterkleinkinderen Sigurd en Angelica DE RIDDER - PILZ Sylinx en Quiryn Dimitri en Veronique DE RIDDER - RIDEL Loeka en Lies Xander, Marit en Rianne Sigrid DE RIDDER Rune en Lize Dieter (†) DE RIDDER

de families Helderweirt, De Ridder en Verstraeten.

Met bijzondere dank aan de dokters van de groepspraktijk Groenplein, in het bijzonder aan dokter Karl Segers en dokter Geert Asman, aan het voltallig personeel van WZC Zilverbos, afdeling Zonnebloem en aan dokters en personeel van het AZ Sint-Lucas te Gent.

bottom of page